Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Αθλητική Ψυχολογία

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Webseminars
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Ζαρώτης Ιωάννης MSc, PhD μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP).

Σε ποιους απευθύνεται

Σε Προπονητές, Αθλητές, Γονείς, Ψυχολόγους. Σε Προσωπικό γυμναστηρίων, Φροντιστές αθλητών, Φοιτητές Γυμναστές. Σε Κοινό που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Σεμινάριο Α - Σάββατο 3 Νοεμβρίου 10:00πμ : Το Άγχος των αθλητών και η στάση του περιβάλλοντος (γονείς-προπονητές)
Ορισμός του άγχους, τα συμπτώματά του, οι πιθανές αιτίες του άγχους, αγωνιστικό άγχος και επιπτώσεις στην απόδοση, συμβολή του προπονητή στη διαχείριση του άγχους από τους αθλητές, μελέτη περίπτωσης

Σεμινάριο B - Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 10:00πμ : Επικοινωνία προπονητή-αθλητών
(Καθορισμός των στοιχείων επικοινωνίας, ωφέλιμη ανατροφοδότηση, οι ανάγκες των αθλητών για επικοινωνία, η στάση του προπονητή, συνθήκες καλής επικοινωνίας, επιβράβευση και τιμωρία, μελέτη περίπτωσης)

Σεμινάριο Γ - Σάββατο 12 Ιανουαρίου 10:00πμ : Επικοινωνία προπονητή-γονέων
(Καθορισμός των στοιχείων επικοινωνίας με τους γονείς, η σημασία της πρώτης συνάντησης, τύποι γονέων και διαχείρισή τους, ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό)

Σεμινάριο Δ - Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 10:00πμ : Τα κίνητρα στους αθλητές
(Ορισμός του της έννοιας των κινήτρων, η σημασία του κινήτρου στον αθλητισμό, εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα, πώς καλλιεργούμε τα κίνητρα, η συνεισφορά του προπονητή στην ανάπτυξη των κινήτρων, οι 4 βασικές έννοιες για την ανάπτυξη του κινήτρου στον αθλητισμό, μελέτη περίπτωσης)

Σεμινάριο Ε - Σάββατο 9 Μαρτίου 10:00πμ : Τοποθέτηση στόχων στον αθλητισμό
(Ορισμός του της έννοιας των στόχων, η αναγκαιότητα των στόχων, ωφέλιμος τρόπος τοποθέτησης στόχων, οι «έξυπνοι» στόχοι, οι «παγίδες των στόχων», ο στόχος ως συνδυασμός της επιθυμίας του αθλητή και της άποψης του προπονητή, ο στόχος ως «θέλω» και «μπορώ», μελέτη περίπτωσης)
 

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 2ώρες/σεμινάριο
Τα Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας είναι WEBINAR που παρέχονται διαδικτυακά με την εγγύηση της Cisco . *Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήστε δια ζώσης την ώρα διεξαγωγής του, απο δική μας αίθουσα στην Αθήνα εάν το επιθυμείτε, εφόσον το δηλώσετε στην αίτησή εγγραφής σας.

Κόστος Συμμετοχής

Μεμονωμένη ενότητα 50 ευρώ 
Συμμετοχή σε όλο τον κύκλο (και τα 5 σεμινάρια) :200 ευρώ
Προεγγραφές με έκπτωση ως 30 Σεπτεμβρίου (και τα 5 σεμινάρια):150 ευρώ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.