05/06/2019

Τρεις νέες προτάσεις online σεμιναρίων στον χώρο της Οργάνωσης & Διοίκησης, Εκπαίδευσης και Διακόσμησης από την IDEC

E-Learning

Τελευταίες μέρες εγγραφών για τα online σεμινάρια της IDEC.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και εγγραφείτε στα online σεμινάρια της IDEC. Η έναρξη τους θα γίνει στις 10 Ιουνίου.

Οργάνωση & Διοίκηση
Διαχείριση μετανάστευσης και διαφορετικότητας

Απευθύνεται στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών, δημόσιων, ιδιωτικών ή εθελοντικών οργανισμών που εμπλέκονται στη διαχείριση της μετανάστευσης στην Ελλάδα. Επίσης στους κατοίκους των νησιών ή τοπικών κοινωνιών, όπου παρατηρούνται αυξημένες μεταναστευτικές ροές και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο..

Εκπαίδευση
Σχεδιασμός και αξιολόγηση εκπαίδευσης ενηλίκων

Απευθύνεται σε όλους τους εισηγητές, εκπαιδευτές αλλά και διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στον κλάδο της εκπαίδευσης ενηλίκων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς. Επίσης σε επαγγελματίες διαφόρων κλάδων και σε άτομα που εργάζονται στον τομέα της παραδοσιακής εκπαίδευσης και θα ήθελαν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μεταπηδήσουν ή να εργαστούν παράλληλα και με την εκπαίδευση ενηλίκων.

Διακόσμηση
Visual Merchandising

Με τον όρο Visual merchandising ορίζουμε την τέχνη να δημιουργεί κάποιος μια ελκυστική βιτρίνα, που θα τραβάει τους πελάτες για να αυξάνονται οι πωλήσεις (άρα και τα κέρδη) της επιχείρησης. Είναι η τέχνη της επικοινωνίας με τον δυνητικό πελάτη. Με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που προσφέρει το πρόγραμμά μας, θα τον προσελκύετε να αγοράσει τα προϊόντα, που προβάλλετε. Τα μυστικά της συγκεκριμένης τέχνης (διότι περί τέχνης πρόκειται) είναι πολλά. Το E-Training Center της IDEC αποφάσισε να δημιουργήσει το πρόγραμμα σπουδών «Visual Merchandising» με σκοπό οι μελλοντικοί Visual Merchandisers να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Επί προσθέτως, αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη ζήτηση, η IDEC θα διεξάγει τους παραπάνω τίτλους και τον Ιούλιο.

Το Εκπαιδευτικό κέντρο της IDEC Α.Ε., διοργανώνει ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε ευρύ φάσμα θεμάτων:
• Σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων και εργαζομένους (ενδοεπιχειρησιακά ή ανοικτά).
• Εκπαιδευτικά προγράμματα, που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό των εκπαιδευτικών οργανισμών, με αντικείμενο τη διοίκηση της εκπαίδευσης και παιδαγωγικά θέματα.
• Προγράμματα εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) ή μεικτής μάθησης, που αναφέρονται σε επαγγελματικά αντικείμενα ή στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων.
Η IDEC παρέχει έναν κατάλογο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει εξατομικευμένα προγράμματα που να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες – Εγγραφές: IDEC

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας