11/10/2010

Επαγγελματικοί Τίτλοι Σπουδών από το DEREE - The American College of Greece

Εκπαιδευτικά Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Επαγγελματικούς Τίτλους Σπουδών 2010-11 του Deree College!
Οι τίτλοι Σπουδών που πρσφέρονται στην Αθήνα από το Deree College είναι:

  1) Franchising - Certificate of Professional Study

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των βασικών εννοιών του franchising. Το franchising παρουσιάζεται ως μέσο ανάπτυξης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. και αναλύεται συγκριτικά με άλλες μορφές διανομής. Αναλύεται η σχέση του δικαιοπαρόχου-δικαιοδόχου. Παρουσιάζεται η εμπορική και επιχειρηματική διάσταση του franchising καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Αναλύονται και ερμηνεύονται τα νομικά ζητήματα του franchising και κυρίως η σύμβαση franchise.Αναλύεται η ανάπτυξη του franchising στις διεθνείς αγορές σε σχέση με τη διεθνή νομοθεσία. Αναφέρονται μέθοδοι αποτελεσματικής διοίκησης ενός συστήματος franchising.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το ενημερωτικό του Deree σε pdf. μορφή πατώντας: Franchising

2) Real Estate - Certificate of Professional Study

Η ανάπτυξη, διαχείριση και προώθηση των ακινήτων καθώς και το κτίσιμο των δικτύων λιανικής πάντα ήταν και θα παραμείνει στο επίκεντρο της εμπορικής δραστηριότητας διότι αποτελεί τη βασική ραχοκοκαλιά του επιχειρείν σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα εμπορικών και μη δραστηριοτήτων. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να διαχειριστούν όλο το φάσμα των εργασιών που σχετίζονται με τη διαχείριση, ανάπτυξη και προώθηση της ακίνητης περιουσίας καθώς και των δικτύων λιανικής στην Ελλάδα, τις νομικές τους προεκτάσεις, καθώς και να παρουσιάσει με απλό και κατανοητό τρόπο τις σχετικές έννοιες τόσο σε θεωρητικό όσο και σε τεχνοκρατικό/ πρακτικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τον κύκλο σεμιναρίων αυτών, θα πιστοποιηθούν με Certificate of Professional Study in Real Estate.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το ενημερωτικό του Deree σε pdf. μορφή πατώντας: Real Estate

3) Executive Assistants Training - Ceritificate of Professional Study

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε personal και executive assistants - γραμματείς διευθυντών, οι οποίες καλούνται να υποστηρίξουν τη ροή της καθημερινής εργασίας πέραν του γραμματειακού επιπέδου και κατά συνέπεια πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν ορισμένες βασικές αρχές διοίκησης, οργάνωσης και ηγεσίας. Επί πλέον, η ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης αποτελεί ικανότητα καθοριστικής σημασίας για την επιτυχημένη διαχείριση των εργασιακών σχέσεων και απαιτήσεων αλλά και για την εξασφάλιση της προσωπικής επαγγελματικής επιτυχίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το ενημερωτικό του Deree σε pdf. μορφή πατώντας: Executive Assistants

4) Non-Profit Management - Certificate of Professional Study

Η θεματική σειρά μαθημάτων - εργαστηρίων επιδιώκει να γνωρίσει σε κάθε συμμετέχοντα τις θεμελιώδεις εκείνες αρχές, πληροφορίες και πρακτικές που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία, οργάνωση και επιβίωση ενός μη κερδοσκοπικού νομικού προσώπου. Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός, εκτός της βασικής εισηγήτριας, θα υπάρξουν συν-εισηγητές στις εξής ενότητες: νομικά θέματα (δικηγόρος), φοροτεχνικά ζητήματα (λογιστής), οπτική επικοινωνία (γραφίστας), διοικητικά και διαχειριστικά ζητήματα (σύμβουλος επιχειρήσεων).
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το ενημερωτικό του Deree σε pdf. μορφή πατώντας: Non-Profit Management

  5) Business English - Certificate of Professional Study

In today’s global economy it’s crucial to be competent in business English. This Certificate of Professional Study (CPS) will help participants gain key language skills in all aspects of a business context. The well established tradition of DEREE in preparing people for the business world guarantees a carefully structured course which will teach participants to succeed in the marketplace. By the end of the course, participants will be competent in all aspects of business correspondence, presentations, key terminology, conversations in a business context, and business etiquette. We guarantee you will see an improvement in your speaking and writing skills, as well as an increase in your confidence, communicative competence and global cultural awareness.
For more Information please read the pdf. document clicking on: Business English

6) Legal Terminology - Αγγλική Νομική Ορολογία - Certificate of Professional Study

Το σεμινάριο στοχεύει στην δημιουργία ή και βελτίωση υποδομής των συμμετεχόντων στην Αγγλική νομική ορολογία για πληρέστερη ανταπόκριση στις ανάγκες της διεθνούς διεπικοινωνίας, κατανόηση της διεθνούς νομικής Αγγλικής ορολογίας και δυνατότητα μετάφρασης από και προς την Αγγλική γλώσσα νομικών κειμένων πάσης φύσεως (δικόγραφα, συμβάσεις, κείμενα θεωρητικής νομικής, δικαστικές αποφάσεις Ευρωπαϊκών δικαστηρίων). Δίνεται έμφαση στην ερμηνεία κειμένων Ευρωπαϊκού Δικαίου και αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους ενδιαφερόμενους όπως επιτύχουν στις εξετάσεις στο Δικαστικό Σώμα (Ν. 3689/2008 ΦΕΚ 164 Α’) αλλά και στο Συμβολαιογραφικό ή Διπλωματικό Σώμα ή τις υπηρεσίες νομικών μεταφραστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το ενημερωτικό του Deree σε pdf. μορφή πατώντας: Αγγλική Νομική Ορολογία

7) Oracle Training - Reskill for a career in IT

Learn SQL and Oracle Database essentials. These three courses provide the participant a complete view of Oracle’s technology. Start with the basics of Structured Query Language (SQL), and then proceed to basic and more advanced Oracle database administration concepts. The courses give the participant the knowledge required to take the exams for Oracle Database Certications.
For more Information please read the pdf. document clicking on: Oracle Training

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας