21/11/2018

Eπιχειρηματικότητα & Μόδα: Ανοιχτή Ομιλία από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια

Δευτέρα 26 Νοέμβριου 2018, ώρα 18:00-19:30
Αίθουσα εκδηλώσεων Mediterranean College,
Θεσσαλονίκη , κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Ομιλία με θέμα: «Η Επιχειρηματική Εξέλιξη της Εταιρίας DOCA -  Μάθημα Ζωής», τη Δευτέρα 26 Νοέμβριου 2018, ώρα 18:00-19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).

Προσκεκλημένη ομιλήτρια στην εκδήλωσης θα είναι η κα Στέλλα Ντόκα, Ιδιοκτήτρια της εταιρείας γυναικείων αξεσουάρ μόδας DOCA. Η ομιλία απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους των κλάδων Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μάρκετινγκ, καθώς και όσους ασχολούνται με τη μόδα και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η εταιρεία Doca ιδρύθηκε το 1989 και είναι γνωστή για τη δημιουργική και δυναμική της προσέγγιση στις σύγχρονες τάσεις της μόδας.
Η ιστορία της στον κόσμο του στυλ ξεκίνησε από τις διάσημες συλλογές Doca σε τσάντες και αξεσουάρ και κατόπιν επεκτάθηκε και στο ρούχο, προτείνοντας ένα συνολικό concept μόδας, με αποτέλεσμα να διαθέτει πλέον πάνω από 30 καταστήματα και Corners σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην ομιλία της η κα Ντόκα θα αναπτύξει την επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρίας DOCA μέσα στο πέρασμα των τελευταίων 30 ετών.  Έμφαση θα δοθεί στην οργάνωση της επιχείρησης, στις προσδοκίες, στους προβληματισμούς και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε σε όλη την πορεία, πάντα όμως προσηλωμένη στο στόχο ζωής, την ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η πορεία της επαγγελματικής της ζωής αποτελεί παράδειγμα «Αριστείας» προς μίμηση στον επιχειρησιακό χώρο.

Mediterranean College: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας