28/09/2010

Σεμινάρια Τηλεκπαίδευσης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Εκπαιδευτικά Νέα

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει 7 σεμινάρια τηλεκπαίδευσης με θέματα:

1. Δίκτυα Υπολογιστών & Διαδίκτυο

2. Εισαγωγή στη Γλώσσα Προγραμματισμού Java - SCJP

3. Web Design με την χρήση του Dreamweaver CS4

4. Εισαγωγή στο Δυναμικό Web Design και την PHP & MySQL

5. Flash CS4 – Eφαρμογές Πολυμέσων

6. Προχωρημένες Γνώσεις Δικτύων - (CCNA)

7. Δημιουργία Δυναμικών Websites με τo Joomla CMS

Τα συγκεκριμένα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ και ΑΕΙ, με καλές γνώσεις της Αγγλικής Γλώσσας, γνώσεις χρήσης Υπολογιστή & MS Office και με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet με ικανοποιητική ταχύτητα(ADSL κατά προτίμηση).

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων, διατίθενται στους σπουδαστές εκπαιδευτικά βοηθήματα που καλύπτουν όλες τις θεματικές ενότητες και περιλαμβάνουν έντυπο υλικό καθώς και κατάλληλο λογισμικό.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει υψηλού επιπέδου θεωρητική εμβάθυνση και πρακτική εργασία.
Σε όσους ολοκληρώσουν επιτυχώς τα προγράμματα θα δοθεί Πιστοποιητικό Ειδίκευσης.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 6η Οκτωβρίου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου http://elearn.medialab.ntua.gr ή/και επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κα Κ. Λεβέντη από 09.00 έως 15.00 (τηλ. 210 72 41 721,Email: secretariat@medialab.ntua.gr)

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας