29/8/2018

ΝΕΑ εξειδικευμένα σεμινάρια Interior Designing και Landscape Architecture από την Computer Start δια ζώσης και εξ αποστάσεως!

Σεμινάρια

Η Computer Start παρουσιάζει τα νέα εξειδικευμένα σεμινάρια της πάνω στην Αρχιτεκτονική Τοπίου και τις Τεχνικές Διακόσμησης, τα οποία πραγματοποιούνται δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Τεχνικός Διακόσμησης (Interior Designer) [ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ], [E-LEARNING]
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται στη σύγχρονη διακόσμηση, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη ποιότητα του τελικού έργου. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό, έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Αρχιτεκτονική Τοπίου (Landscape Architecture) [ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ], [E-LEARNING]
Το Σεμινάριο Αρχιτεκτονικής Τοπίου είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε Γεωπόνους, Τεχνολόγους Γεωπόνους, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Κηποτέχνες, Διακοσμητές Εσωτερικών Χώρων, Ιδιώτες - Λάτρεις της κηπουρικής.

Ο εκπαιδευτικός φορέας Computer Start, ο οποίος κινεί από το 2001 τα νήματα του σύγχρονου εκπαιδευτικού «γίγνεσθαι», λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, παρέχοντας στους σπουδαστές του αναγνωρισμένη Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση από το Τεχνοβλαστό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ACTA.

Ελλάδα, Κύπρος και εξωτερικό μπορούν να επιμορφωθούν μέσω της Εξ αποστάσεως και Δια ζώσης εκπαίδευσης σε πληθώρα Εξειδικευμένων Τομέων.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας αρκεί να συμπληρώσετε τη μπλε φόρμα στα δεξιά των σεμιναρίων ή να επικοινωνήσετε με τον φορέα στα τηλέφωνα που αναγράφονται δεξιά από τον διοργανωτή. 

Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές εκπαίδευσης που παρέχει η Computer Start εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας