20/8/2018

ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Νέος Κύκλος Σεμιναρίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2018 - 2019

Σεμινάρια

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ εγκαινιάζει τον νέο κύκλο Σεμιναρίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 – 2019, συνεχίζοντας με συνέπεια την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 2000, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο χώρο της Διά Βίου Μάθησης για τη Νομική και Οικονομική μετεκπαίδευση και κατάρτιση.

Για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ βραβεύθηκε με Silver Award στην κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση», κατά τη διάρκεια των Education Leaders Awards, τον Μάιο του 2018.

Ο νέος κύκλος Εκπαίδευσης, περιλαμβάνει σύγχρονα Σεμινάρια και καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των κλάδων Δικαίου, Οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Η έναρξη της νέας περιόδου γίνεται με το 11ο κατά σειρά τμήμα του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Data Protection Officer, που ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Οκτωβρίου 2018.

Η «χρυσή» συνεργασία της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ με την DPO ACADEMY η οποία εισήγαγε το Μάιο του 2017 το πρωτοποριακό πρόγραμμα, έχει ήδη εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερους από 200 και πλέον Διαπιστευμένους DPOs μέχρι σήμερα.

Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση των 10 πρώτων τμημάτων του «Data Protection Officer», η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προσφέρει προνομιακή έκπτωση 20% για όλα τα Σεμινάρια της κατηγορίας GDPR, για εγγραφές που θα γίνουν έως τις 31.08.2018

Τον Οκτώβριο θα συνεχιστεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το «Certified Paralegal Program» το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης για Στελέχη Νομικών Επαγγελμάτων, οι απόφοιτοι του οποίου έχουν στελεχώσει μεγάλα δικηγορικά γραφεία και νομικά τμήματα επιχειρήσεων και Οργανισμών της χώρας (Έναρξη, 11 Οκτωβρίου 2018).

Για την συμβολή τους στην ταχεία απορρόφηση των απόφοιτων από την αγορά, τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Data Protection Officer και Certified Paralegal Program, τιμήθηκαν με Χρυσό Βραβείο στα Education Leaders Awards, στην κατηγορία «Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας».

Ο Οκτώβριος σηματοδοτεί επίσης την έναρξη του καινοτόμου και μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Corporate Counsel Executive Training», το οποίο απευθύνεται στους εν ενεργεία δικηγόρους και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως έμμισθοι δικηγόροι σε νομικά τμήματα επιχειρήσεων και Οργανισμών (Έναρξη 31 Οκτωβρίου 2018).     

Ενόψει της έναρξης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Corporate Counsel Executive Training» η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει Hμερίδα με θέμα «Πώς να γίνετε ένας καλύτερος έμμισθος δικηγόρος –  Τι ζητούν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Στόχoς της Hμερίδας είναι να προβάλλει την αξία και τον ρόλο του έμμισθου δικηγόρου σε μία επιχείρηση και να αναδείξει την ανάγκη επιμόρφωσής του, προκειμένου να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις προκλήσεις και να διαχειρίζεται τους εσωτερικούς και εξωτερικούς νομικούς κινδύνους.  

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 18:00
ΠΟΥ: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Αίθουσα «Ευρώπη», Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα 10680

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 2103678920, 2103678925 | nbekpaideftiki@nb.org | www.nb.org

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας