24/07/2018

Νέο διετές πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Διεπιστημονική Προσέγγιση Παιδιών και Εφήβων

Σεμινάρια

Το νέο σεμινάριο Επαγγελματικής Κατάρτισης στη Διεπιστημονική Προσέγγιση παιδιών και εφήβων προσφέρεται από το ΔιΕπιστημονικό Κέντρο Αθηνών, έναν ιδιωτικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγείας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές, ειδικευόμενους και νέους επαγγελματίες από το χώρο της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους παιδιών και εφήβων, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και ειδικούς παιδαγωγούς).

Δεδομένου ότι οι επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας, στο τέλος των σπουδών τους και στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, αναζητούν καθοδήγηση λόγω της έλλειψης κλινικής εμπειρίας, σκοπός του προγράμματος είναι να καλύψει αυτό το κενό στην επαγγελματική επάρκεια των νέων συναδέλφων. Οι συντονιστές του προγράμματος, μέσα από την πείρα της κλινικής πράξης και της εκπαιδευτικής διδασκαλίας, έχουν καταρτίσει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο καλύπτει πληθώρα θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή κλινική πράξη και στην ψυχοθεραπευτική παρέμβαση.

Στο ΔΕ.Κ.Α. λειτουργεί πλήρης διεπιστημονική ομάδα με τον κ. Νίκο Σταθόπουλο, Ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων και Ομαδικό Αναλυτή ως επικεφαλής και επιστημονικά υπεύθυνο και παιδοψυχίατρο, και μέλη ψυχίατρους, κλινικούς ψυχολόγους,ψυχοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, θεραπευτές ζεύγους και οικογένειας καθώς και σύμβουλο εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΔΕ.Κ.Α - ΔιΕπιστημονικό Κέντρο Αθηνών

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας