29/06/2018

Ασφάλεια Τροφίμων, Ποιότητα και οι Απαιτήσεις των Πελατών: Συνδυάζοντας τις νέες απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018 με τις απαιτήσεις του FSSC 22000 v4.1 και IFS Food v6.1

Σεμινάρια

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, ανοιχτή ημερίδα στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA ATHENS CITY CENTRE (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα) και ώρα 10:00 πμ.- 14:00 μμ. με θέμα:

«Ασφάλεια Τροφίμων, Ποιότητα και οι Απαιτήσεις των Πελατών: Συνδυάζοντας τις νέες απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018 με τις απαιτήσεις του FSSC 22000 v4.1 και IFS Food v6.1»

Στην ημερίδα θα ενημερωθείτε για τις νέες απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018, ενώ θα συνδυαστούν τα νέα δεδομένα με τις απαιτήσεις των νέων εκδόσεων FSSC 22000 v4.1 και IFS Food v6.1. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διαδραστικές ασκήσεις με σενάρια που αφορούν στην Απάτη κατά των Τροφίμων (Food Fraud), ενώ θα δοθεί η δυνατότητα παρουσίασης θεμάτων που αφορούν στην ασφάλεια τροφίμων από εκπροσώπους του κλάδου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 04 Ιουλίου 2018, 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας