4/12/2017

Σεμινάρια Leadership & Διοίκησης Ανθρ. Δυναμικού με το Δ. Μπουραντά σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια

Η AQS ανακοίνωσε τη διεξαγωγή νέων σεμιναρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που αφορούν τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και το Κτίσιμο Ομάδας με εισηγητή τον έγκριτο καθηγητή Management και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντά. 

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια και δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή:

  • Ηγεσία και Κτίσιμο Ομάδας με τον Δ. Μπουραντά | Αθήνα 08.12.17

Αποτελεσματική Ηγεσία σημαίνει άσκηση θετικής επιρροής στους γύρω μας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αναπτυχθούν οι δεξιότητες των Στελεχών για την ανάπτυξη, τη βελτίωση της παραγωγικότητας, την ποιοτικότερη εργασία, την καινοτόμο σκέψη, την πελατοκεντρική συμπεριφορά και άρα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Εταιρείας. Μία από τις εξαιρετικά σημαντικές υποχρεώσεις της Ηγεσίας είναι το Κτίσιμο Αποτελεσματικής Ομάδας και η ανάπτυξη των ικανοτήτων και της αποτελεσματικότητας του κάθε μέλους της ομάδας. Επιχειρήσεις με αναπτυγμένη την Κουλτούρα της Λειτουργίας Αποτελεσματικών Ομάδων αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ενισχύεται η συνέργεια για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι, τα μέλη της ομάδος δεσμεύονται και αισθάνονται προσωπικά υπεύθυνα για τη συνολική επίδοση. Τέλος, αναπτύσσονται ηγετικές δεξιότητες με αποτέλεσμα οι επικεφαλής των ομάδων να αυξάνουν συνολικά των παραγωγικότητα του προσωπικού τους. Το σεμινάριο είναι πρακτικού χαρακτήρα αναδεικνύοντας τον τρόπο που σχηματίζονται και αναπτύσσονται οι αποδοτικές ομάδες και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα του Management από το απλό Στέλεχος μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

  • HRM Best Practices με τον Δ. Μπουραντά | Θεσσαλονίκη 14.12.17 & Αθήνα 19.12.17

Ο σύγχρονος ρόλος του HRM είναι η ευθυγράμμιση των ανθρώπων ενός Οργανισμού - Επιχείρησης ώστε να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και τις κατάλληλες συμπεριφορές (κουλτούρα) προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία οι στρατηγικοί στόχοι του Οργανισμού.Κρίσιμα θέματα όπως η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, οι Πολιτικές Παρακίνησης και Ανάπτυξης του Προσωπικού, η Διαχείριση των Αλλαγών, τα Συστήματα Κινήτρων, η Διαχείριση της Απόδοσης και της Αξιολόγησης, παρουσιάζονται με απλότητα και πληθώρα παραδειγμάτων Best Practices επιτυχημένων Οργανισμών και Case Studies. Παρέχονται εργαλεία υπό μορφή Check List και Excel που δίνουν τη δυνατότητα αξιολόγησης των διαφόρων τομέων του HRM προκειμένου να σχεδιαστούν δράσεις βελτίωσης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας