17/10/2017

Εκπαίδευση δεξιοτήτων ζωής από το Believe In You

Σεμινάρια

Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και δεν ξέρετε τον τρόπο, σε τρεις μήνες θα τον έχετε μάθει. Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινάει το 4ο πρόγραμμα Life Skills Training από το Believe in You στην Αθήνα. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη νέα ομάδα, αξιοποιήστε την προσφορά μέχρι τις 24/10.

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να:
• Να καλλιεργήσουν αυτογνωσία
• Να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και την επικοινωνία με τους γύρω τους
• Να ενδυναμωθούν ψυχικά ώστε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή
• Να πετύχουν κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο
• Να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους
• Να κατακτήσουν ικανότητες που θα μπορούν να εφαρμόζουν παντού στη ζωή τους

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν αυτές τις ικανότητες, να τις κάνουν δικές τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Όποιος παρακολούθησε το πρόγραμμα, διαπίστωσε εύκολα ότι κάθε δεξιότητα είναι αλληλένδετη με την άλλη και διδάσκονται στο πρόγραμμα με σειρά αλληλουχίας. Με άλλα λόγια, οι 10 δεξιότητες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους σαν τα κομμάτια του ίδιου παζλ. Η κατάκτηση και των 10 δεξιοτήτων είναι απολύτως απαραίτητη για όλους μας για να ζούμε μια όμορφη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: Believe In You

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας