14/6/2010

YK Roof Bar - Restaurant - Nights Under The Stars

Εκπαιδευτικά Νέα

Μύρισε καλοκαίρι και ο «ουρανός» του YK roof bar restaurant, στο ELEFSINA HOTEL, γέμισε με...αστέρια! Με άκρως ανεβασμένη διάθεση, χαλαρωτική μουσική και ανανεωμένες γεύσεις, ο μοντέρνος, minimal χώρος του YK, υποδέχεται το καλοκαίρι και ορίζει την έναρξη μαγικών και χαλαρωτικών βραδιών, κάτω από τον έναστρο ουρανο!

EXCLUSIVE DINING…
Νέες ιδέες και πιάτα ξεπηδούν από τον κατάλογο του YK για να προσφέρουν στιγμές γευστικής απόλαυσης, βασισμένες στις πλούσιες συνταγές και τα αρώματα της Μεσογείου και ιδιαίτερα της Ελλάδας. To καλοκαιρινό σας ταξίδι στη γεύση ξεκινά με Γραβιέρα Κρήτης περασμένη από αλεύρι ολικής με ζεστή σάλτσα σταφυλλιού, Σουβλάκι Ταλαγάνι με Πομοντόρι Σαντορίνης, πέστο δυόσμου και πιτούλες, συνεχίζεται με Ριζότο με Μαστίχα και γαρίδες μερινέ, λάιμ και πιπερόριζα, Καρμπονάρα με μανιτάρια, απάκι και κρέμα γραβιέρας Κρήτης, με ένα ζουμερό Φιλέτο Μόσχου Σωτέ με παπαρουνόσπορο σε στρώμα ρατατούιγ και Βινεγκρέτ τομάτας. Το γλυκό φινάλε υπογράφεται με επιλογές όπως Σουφλέ Σοκολάτας και Πανακότα με γεύση Μαστίχας ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η Κρέμα Catalana με κανέλα.

REFRESHING COCKTAILS…
Στο μεταίχμιο του λευκού της μέρας που φεύγει και των αποχρώσεων από το μενεξεδί της νύχτας που έρχεται οι διαθέσεις ανεβαίνουν καθώς το βράδυ κάποιος έμπειρος barman θα ετοιμάζει πρωτότυπα δροσερά cocktail ή θα σας σερβίρει τα αγαπημένα σας gin, vodka , rum , whisky...κάτω από τ’ αστέρια.

SUMMER SCENE
Σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό, με το λευκό κυρίαρχο χρώμα, ξεκινώντας από τα art deco τραπέζια για τα «πηγαδάκια» της παρέας μέχρι την επιβλητική και άκρως εντυπωσιακά λευκή φωτιζόμενη μπάρα για absolute summer mood καταστάσεις, συζητήσεις και ...συναντήσεις, το YK υπόσχεται μοναδικές εκπλήξεις οι οποίες θα... «φωτίσουν» τa βράδιa σας με τη λάμψη και το χρώμα των αστεριών.
ECLECTIC SOUNDTRACKS…
Lounge και relaxing ήχοι κυριεύουν τις αισθήσεις μέσα από την ειδικά επιλεγμένη συλλογή των eclectic soundtracks, έμπειρων dj’s,ντύνοντας μουσικά τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

YK roof bar restaurant at ELEFSINA HOTEL _Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 210 5589700, e-mail: info@elefsinahotel.gr - www.elefsinahotel.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας