08/05/2010

Στις 9 Μαϊου 2010 το 1ο TEDxThessaloniki - Νέα Ανακοίνωση!

Εκπαιδευτικά Νέα

Το 1ο TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαίου 2010 (κτίριο Ολύμπιον - Πλατεία Αριστοτέλους) και έχει ως στόχο να γνωρίσει στο κοινό της πόλης της Θεσσαλονίκης το TED και φυσικά να δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων, που αγαπούν ένα πράγμα: τις ιδέες και την διάδοση τους! Βιντεοσκοπημένες ομιλίες του TED θα συνδυαστούν με τις ζωντανές παρουσιάσεις χαρισματικών ομιλητών, που θέλουν να μοιραστούν μαζί με το κοινό τις καινοτόμες ιδέες τους. Ιδέες που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ένα εναλλακτικό και φυσικά καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι άλλωστε και το θέμα του πρώτου TEDxThessaloniki: “to an alternative future”.

Είστε έτοιμοι να κάνετε μαζί μας αυτό το μικρό ταξίδι σε ένα εναλλακτικό μέλλον;

 

Νέα Ανακοίνωση: Το εισιτήριο σας θα πρέπει να το παραλάβετε μέχρι και το Σάββατο 8 Μαΐου, από το ταμείο του κινηματογράφου Ολύμπιον στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, τις ώρες 20.00 - 22.00. Όσοι έχουν κράτηση μέσω του SemiFind.gr μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους έως και Σάββατο 8 Μαϊου.

Την Κυριακή 9 Μαΐου, ημέρα του event, οι κρατήσεις δεν θα ισχύουν και τα εισιτήρια θα διατίθενται στο Ολύμπιον μόνο εάν υπάρχουν κενές θέσεις από τις 4μμ έως και λίγα λεπτά πριν τις 5μμ, οπότε και ξεκινάει το TEDxThessaloniki.

Επίσημη Ιστοσελίδα TEDxThessaloniki: www.tedxthessaloniki.com

 

Δείτε Βίντεο από ομιλίες του TED στις Η.Π.Α:
- Να διδάξουμε κάθε παιδί πώς να τρέφεται σωστά!
- Ο Κεν Ρόμπινσον μιλά για το σχολείο που σκοτώνει τη δημιουργικότητα

Χορηγός Επικοινωνίας: SemiFind.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας