23/03/2012

Τέρμα τα Βιογραφικά! Ήρθαν τα Digital Profiles

Εκπαιδευτικά Νέα

Η εταιρία Intern Sushi από τις ΗΠΑ αλλάζει τον τρόπο που μέχρι σήμερα γίνονταν οι προσλήψεις από εταιρίες που αναζητούσαν νέα στελέχη. Αντί των ατελείωτων απρόσωπων Βιογραφικών που έιχε να δει ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού πλέον μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας της αμερικάνικης εταιρίας έχει πρόσβαση στα Βίντεο των υποψηφίων στα οποία ο ενδιαφερόμενος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προσληφθεί.

Η πλατφόρμα της Intern Sushi υποστηρίζει και την απευθείας εισαγωγή προσφορών εργασίας στους υποψηφίους οι οποίοι με ένα μόνο κλικ μπορούν να αποδεχθούν μια νέα θέση εργασίας.

Η Intern Sushi ξεκίνησε το 2011 και μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί πάνω από 10.000 ηλεκτρονικά Βιογραφικά (Digital Profiles. Μερικές μόνο εταιρίες που χρησιμοποιούν το Intern Sushi για πρόσληψη νέου προσωπικού είναι οι Warner Music Group, Funny or Die, Lionsgate Entertainment, Michael Stars, Gary Sanchez Productions, DraftFCB κ.α.

Δείτε το Βίντεο παρουσίασης της Intern Sushi παρακάτω:

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας