02/11/2011

Σπουδές & Εργασία στο Εξωτερικό

Εκπαιδευτικά Νέα

Αναζητάτε σπουδές στο εξωτερικό και θέλετε να τις συνδυάσετε με ταυτόχρονη εργασία? Ή αναζητάτε απλά θέση εργασίας στο εξωτερικό? Το Semifind.gr σας παρουσιάζει δυο επιλογές που ικανοποιούν και τις δυο αναζητήσεις.

1) Σπουδές & Εργασία στο Εξωτερικό
Το London School of Business & Finance (LSBF) προσφέρει σε όλους τους φοιτητές του στα προγράμματα BIB (Bachelor in International Business), MBA, MIB και MSc Finance την δυνατότητα να αφιερώσουν μέχρι και το 50 τοις εκατό του χρόνου σπουδών τους σε πρακτική άσκηση εργασίας, είτε πρόκειται για κανονικές θέσεις εργασίας είτε για αμοιβόμενη πρακτική άσκηση. Επίσης οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με το Γραφείο Διασύνδεσης του LSBF (LSBF Careers and Corporate Division) αποκτώντας έτσι πρόσβαση στο δίκτυο 400 και πλέον εταιρικών πελατών και συνεργατών του LSBF, στην αναζήτησή τους για τη θέση εργασίας της προτίμησής τους – όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά παγκοσμίως.
Το LSBF θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2011 στα πλαίσια της έκθεσης EDUCATION UK EXHIBITION FAIR, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δηλώστε συμμετοχή για Δωρεάν ενημέρωση! Απλά συμπληρώστε την Φόρμα του LSBF πατώντας: Ενημέρωση για Σπουδές & Εργασία στο LSBF

2) Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό
Η εταιρία Grecruitment ειδικεύεται σε αναζήτηση θέσεων εργασίας για Έλληνες στο εξωτερικό. Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει καλύπτουν τον κλάδο της Υγείας, των Μηχανικών, της Πληροφορικής, τον Τουρισμό, Διοίκηση, Marketing κ.α.
Προσφέρονται θέσεις σε όλη την Βόρεια Ευρώπη αλλά και σε όλα τα μέρη του κόσμου που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.grecruitment.com

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας