1/6/2011

Pro Seminars & ICAEW - Κορυφαία Εκπαιδευτική συνεργασία

Εκπαιδευτικά Νέα

Η Pro Seminars Executive Professional Studies / R.Chatzitheodorou & Partners, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Βρετανικό Φορέα ICAEW (The Institute of Chartered Accountants of England and Wales), Σώμα Εγκεκριμένων Λογιστών-Ελεγκτών της Μ.Βρετανίας, σε μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα, με πρώτο στην Ελληνική αγορά το : INTERNATIONAL FINANCIAL REPORTING STANDARDS, Certificate in IFRS, Επαγγελματικός Τίτλος Πιστοποίησης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα και φέρνει τον ελληνικό οικονομικό κόσμο κοντά σε μια Διεθνώς αναγνωρισμένη Ένωση, με πολλαπλά οφέλη.

Οι Επαγγελματικοί Τίτλοι Σπουδών είναι Πτυχία Πιστοποίησης σε διάφορους κλάδους (Αccounting, Audit, Banking, Law, Marketing,etc.) που συνδυάζουν πρακτική γνώση και εκπαίδευση.
Παρέχονται και απονέμονται από Διεθνώς αναγνωρισμένες ενώσεις της Μ.Βρετανίας & των Η.Π.Α. .
Αποκτούνται αφού οι ενδιαφερόμενοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα διδασκαλίας και επιτύχουν στις τελικές εξετάσεις (Final exams).
Για την παρακολούθηση δεν απαιτούνται πανεπιστημιακές σπουδές. Απαιτείται σχετική προϋπηρεσία & γνώση του εκάστοτε κλάδου παρακολούθησης.
Οι Επαγγελματικοί Τίτλοι είναι ένα ουσιαστικό εφόδιο για όσους δεν κατέχουν άλλους τίτλους σπουδών.
Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ…
Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα-IFRSs, γίνονται όλο και περισσότερο αποδεκτά παγκόσμια. Έχει ήδη γίνει υποχρεωτική η εφαρμογή τους για τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., (από το 2005 στην Ελλάδα). Εφαρμόζονται προαιρετικά σε εταιρείες που ελέγχονται από Ορκωτούς Ελεγκτές.
Αναμένεται δε σύντομα να επεκταθεί η εφαρμογή τους στις περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα και την Ε.Ε.
Ανταποκρινόμενοι σε αυτές τις εξελίξεις εισάγουμε το πρόγραμμα των ΔΠΧΑ το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε αλλά και να εφαρμόσετε τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα με άνεση και σιγουριά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Πιστοποίηση της γνώσης και των ικανοτήτων που αποκτάτε μέσω γραπτής εξέτασης από το πλέον αναγνωρισμένο Λογιστικό Σώμα της Μ.Βρετανίας, το ICAEW (The Institute of Chartered Accountants of England and Wales).

Η ύλη του πτυχίου είναι αποκλειστικά πάνω στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΛΠ/ΔΠΧΑ) και πιστοποιεί επάρκεια γνώσης στα ΔΛΠ.
Η διδασκαλία, το εκπαιδευτικό υλικό(βιβλίο, σημειώσεις & ασκήσεις) καθώς και οι εξετάσεις, είναι στην Ελληνική γλώσσα.

-Επιστημονικοί Υπεύθυνοι/Εισηγητές
Οι επιλεγμένοι εισηγητές για το Certificate in IFRS - Πιστοποίηση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, είναι καταξιωμένοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες Ορκωτοί Λογιστές/Ελεγκτές (Qualified Accountants), από την Ελλάδα και την Κύπρο με μεγάλη διδακτική εμπειρία :
Συντονιστής Επιστημονικής Ομάδας : Κιρεμιτζιάν Αντρανίκ

Συνεργαζόμενοι Εισηγητές
Αποστόλου Νατάσα
Ελπιδώρου Μιχάλης
Κιρεμιτζιάν Αντρανίκ
Πετακάκη Άννα
Σεραφείμ Κώστας
Φασουλιώτης Σάκης
Χριστοδούλου Νικόλας

Περισσότερες Πληροφορίες: Pro Seminars Executive Professional Studies

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας