28/4/2011

Αφιέρωμα: Online Σεμινάρια – Ζωντανή παρακολούθηση μέσω Internet σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο

Εκπαιδευτικά Νέα

Όλο και περισσότερες εταιρίες προχωρούν στην διεξαγωγή Online Σεμιναρίων. Με τον όρο Online Σεμινάρια ή Web Seminars χαρακτηρίζονται τα Σεμινάρια που α) παρέχονται αποκλειστικά και ζωντανά μέσω Internet β) Δίνεται η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης του Σεμιναρίου με ήχο και εικόνα μέσω Internet από την αίθουσα διδασκαλίας .

Σκοπός των Online Σεμιναρίων είναι να δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε κατοίκους όλης της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου η οποίοι δεν κατοικούν στον τόπο διεξαγωγής του Σεμιναρίου και αδυνατούν να μεταβούν. Επίσης προσφέρονται για Στελέχη επιχειρήσεων που δεν έχουν τον χρόνο να παραστούν στην αίθουσα διδασκαλίας. Τέλος μειώνονται αισθητά τα έξοδα για τους ενδιαφερόμενους αφού μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια από το Γραφείο ή από το σπίτι τους και δεν χρειάζεται να επιβαρυνθούν με έξοδα μετακίνησης.

Παρακάτω ετοιμάσαμε μια λίστα με Online Σεμινάρια που τρέχουν τους μήνες Μαϊου - Ιουνίου:

Web Seminars – Αποκλειστικά μέσω Internet

Φορέας Εκπαίδευσης: Learning Evolution


Φορέας Εκπαίδευσης: Οικονομοτεχνική


Φορέας Εκπαίδευσης Master-D: Δείτε όλο το Πρόγραμμα της Master-D εδώ.


Φορέας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος: Δείτε όλο το Πρόγραμμα εδώ.


Φορέας Εκπαίδευσης 01 Πληροφορική: Δείτε όλο το Πρόγραμμα της 01 Πληροφορική εδώ.


Online - Ζωντανά μέσα από την Αίθουσα Διδασκαλίας

Οι παρακάτω εταιρίες προσφέρουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα Σεμινάρια τους ζωντανά με ήχο και εικόνα από την αίθουσα διδασκαλίας. Αρκεί μια σύνδεση στο Internet. Πατήστε πάνω στις εταιρίες και επιλέξτε το Σεμινάριο που σας ενδιαφέρει:

Primus - Business & IT Training Ευρωεκπαιδευτική
Lector Training Οικονομοτεχνική

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας