30/11/2010

Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποίησε την Εθνική Τράπεζα

Εκπαιδευτικά Νέα

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος πρόσφατα πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2008 από τον διαπιστευμένο φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS. Η πιστοποίηση αφορούσε τη Διεύθυνση Μεγάλων Έργων σχετικά με την παροχή χρηματοοοικονομικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η διεύθυνση αυτή προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις κατά το στάδιο δόμησης της συμφωνίας χρηματοδότησης των έργων και συμμετέχει στην οργάνωση/διαχείριση μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων κοινοπρακτικών ή/και ομολογιακών δανείων.

Ο κ. Γιάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS σχολίασε:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που απονείμαμε πιστοποιητικό ποιότητας στην διεύθυνση μεγάλων έργων της Εθνικής Τράπεζας, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη χώρα. Ευελπιστώ ότι η πιστοποίηση της διεύθυνσης θα ενισχύσει τη θέση της Τράπεζας ως ένας από τους καταλληλότερους συνεργάτες του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα για τα συγχρηματοδοτούμενα και αυτοχρηματοδοτούμενα έργα στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκομένους».

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας