23/6/2016

droidcon Greece 2016: Διεθνές Συνέδριο Προγραμματιστών Android στο Noesis

Καριέρα

Το Διεθνές Συνέδριο Προγραμματιστών Android “droidcon Greece 2016” ξεκινά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 14:00 στο Noesis, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου της droidcon Greece 2016 για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν οι εξής παράλληλες και δωρεάν για το κοινό δραστηριότητες: 1η Διεθνής Έκθεση, Startup Village, Devs Alley, Barcamp & Sponsored Workshops.

Το Noesis ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 7 Ιουλίου την droidcon Greece 2016 και μαζί της πάνω από 25 Android Experts ομιλητές & guests που ταξιδεύουν από 4 ηπείρους: την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία για να μοιραστούν με το κοινό της Θεσσαλονίκης τα μυστικά του Android και όχι μόνο! Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στην δημιουργία Android εφαρμογών, να ακούσετε tips που μόνο οι καλύτεροι γνωρίζουν και να έρθετε σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν νέα ταλέντα, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στην droidcon Greece 2016.

Πάρτε το εισιτήριο στα χέρια σας και εξασφαλίστε μια θέση στη γνώση, στη δικτύωση και σε νέες ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο συνέδριο της droidcon Greece 2016 (talks &codelabs) καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις (International Expo, Startup Village, Devs Alley, Barcamp, Sponsored Workshops) στο επίσημο site της εκδήλωσης.

Πηγή: iguru

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας