30/12/2015

Ημερίδα στην Αθήνα (10/1) με θέμα: Θέσεις Εργασίας στην Κοινωνική Οικονομία

Καριέρα

Δυνατότητες ανάπτυξης καριέρας σε ΜΚΟ, Κοιν.Σ.Επ. ή Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς

Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα τις «Θέσεις Εργασίας στην Κοινωνική Οικονομία» και πώς μπορείτε να τις αναζητήσετε αλλά και να εργαστείτε σε φορείς όπως ΜΚΟ, Επιχειρήσεις της Κοινωνικής Οικονομίας ή άλλους Μη Κερδοσκοπικούς φορείς διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Hilton την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 15.00 με 17.30 (Αίθουσα Τερψιχόρη Β’) στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου MoneyShow στην Αθήνα.

Οι παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και η κατάσταση στη χώρα μας που απαιτεί την ανάπτυξη δομών και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οδηγεί τα στελέχη στη συνειδητή και αναγκαία αναζήτηση εργασία σε οργανισμούς της κοινωνικής οικονομίας.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με:
✓ Τον τρόπο που οι Επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας αναζητούν στελέχη
✓ Το σύστημα αμοιβών και γενικότερα το νομικό πλαίσιο συνεργασίας
✓ Τον τρόπο λειτουργίας των φορέων της κοινωνικής οικονομίας
✓ Διασαφήνιση θεμάτων και αποριών του κοινού με ειδική πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της ημερίδας μέσω social media

Το πάνελ της εκδήλωσης συνθέτουν εκπρόσωποι σημαντικών ΜΚΟ, ακαδημαϊκοί και στελέχη φορέων της κοινωνικής οικονομίας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Διοικητικά και επιτελικά στελέχη καθώς και επαγγελματίες όλων των κλάδων και επιπέδων που βρίσκονται σε περίοδο επαναπροσδιορισμού, εκκίνησης ή επανεκκίνησης της καριέρας τους, θα βρουν απαντήσεις και τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το επίκαιρο αυτό ζήτημα.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας συγγραφής βιογραφικού και συμβουλευτικής καριέρας CVexperts.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 34 17 400, ώρες 9-5, ή στο info@cvexperts.gr

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή Online www.workforwhatmatters.cvexperts.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας