18/10/2013

To BusinessBooks σε συνεργασία με το Semifind σας χαρίζει ένα εκπτωτικό κουπόνι!

Εκπαιδευτικά Νέα

Το BusinessBooks.gr αποτελεί ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Διαθέτει στο αναγνωστικό κοινό πάνω από 5.000 τίτλους αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων, τα οποία καλύπτουν σε βάθος τις εξής κατηγορίες:

- Μάρκετινγκ
- Διοίκηση
- Λογιστικά/Χρηματοοικονομικά
- Οικονομικά
- Πληροφορική
- Δίκαιο
- Ξενόγλωσσα
- Γενικά

Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο BusinessBooks.gr συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν τη μόρφωση και την επιμόρφωση, σε φοιτητές, σπουδαστές, καθηγητές, στελέχη επιχειρήσεων, άτομα που επιζητούν τη διεύρυνση των γνώσεών τους πάνω σε έναν επιχειρησιακό τομέα.

Το BusinessBooks.gr καινοτομεί! Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα business news, να αξιοποιήσετε το live support, καθώς και να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά! Επιλέξτε δύο ή περισσότερους από τους αγαπημένους σας τίτλους και λάβετε αυτόματα επιπλέον έκπτωση! Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε μία από τις έτοιμες συνδυαστικές προσφορές που σας προτείνουμε.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: semi1610 , ισχύει μέχρι 16/11/2013. Κερδίστε επιπλέον 10% από την υπάρχουσα έκπτωση του βιβλίου*!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
www.businessbooks.gr | info@businessbooks.gr
Τηλ: 210 6615050 | Fax: 210 6616198

*δεν ισχύει για συνδυαστικές προσφορές και βιβλία που υπόκεινται στο καθεστώς της ενιαίας τιμής

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας