21/11/2011

Οδηγός Ενδοεπιχειρησιακής Εκπαίδευσης από το Semifind.gr

Εκπαιδευτικά Νέα

Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της εποχής μας προς κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων της σύγχρονης ελληνικής επιχείρησης, το Semifind.gr παρουσιάζει τον απόλυτο ηλεκτρονικό οδηγό ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης. Φορείς με δυνατότητα παροχής εκπαίδευσης σε Ελλάδα & Κύπρο και με ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων , δίνουν λύσεις και απαντήσεις που αποσκοπούν στην αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία των εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός παραθέτει αναλυτικά το προφίλ των φορέων εκπαίδευσης, τη θεματολογία καθώς και τους ενδεικτικούς τίτλους σεμιναρίων που εξειδικεύονται. Φέρνει σε απευθείας επαφή φορείς και επιχειρήσεις, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους αλλά κυρίως οδηγώντας στη βέλτιστη επιλογή των κατάλληλων συνεργατών και τη δημιουργία προϋποθέσεων ευδόκιμης συνεργασίας.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε πως όλα τα Προγράμμτα Εκπαίδευσης των Φορέων του Οδηγού μπορούν να εκπονηθούν και μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ).

Δείτε τον Οδηγό εδώ: Οδηγός Ενδοεπιχειρησιακής Εκπαίδευσης

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας