17/3/2021

Νέα e-learning εξειδικευμένα προγράμματα Πληροφορικής από το IST College

E-Learning

Το IST College ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο νέων προγραμμάτων Πληροφορικής με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

Πρόκειται για τα ακόλουθα προγράμματα:

Πιστοποίηση CompTIA CySA+

Η εκπαίδευση CySA+ έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες πληροφορικής και θεωρείται εκπαίδευση ενδιάμεσου επιπέδου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πολύτιμο για επαγγελματίες πληροφορικής με εμπειρία σε θέματα ασφάλειας που επιθυμούν μεγαλύτερη εξειδίκευση ως αναλυτές κυβερνοεπιθέσεων. Επικεντρώνεται στην ικανότητα των υποψηφίων τόσο να καταγράφουν, παρακολουθούν και ανταποκρίνονται σε ευρήματα κυβερνοπεριστατικών, όσο και στην ασφάλεια λογισμικού και εφαρμογών, και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλούς πληροφορικής. Καλύπτει επίσης εκπαιδευτικά τις πιο σύγχρονες θεμελιώδεις γνώσεις αναλυτών κυβερνοασφάλειας, αναλυτών κυβερνοαπειλών, αναλυτών ασφάλειας εφαρμογών και διαχείρισης κυβερνοπεριστατικών.

 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Core Java: Fundamentals απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει την Java ως πρώτη γλώσσα προγραμματισμού αλλά και προγραμματιστές / μηχανικούς που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους μαθαίνοντας και μία επιπλέον γλώσσα προγραμματισμού. Σκοπός του προγράμματος είναι να διδάξει τις έννοιές του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού, τις δομές της γλώσσας προγραμματισμού Java και τα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία απλών προγραμμάτων Java. Οι σπουδαστές που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες εφαρμογές που βασίζονται σε object-oriented πρότυπα και πρακτικές. Εκτός από βασικές αρχές προγραμματισμού καλύπτει προχωρημένες έννοιες και πρακτικές σε θέματα όπως χρήση αρχείων και καταλόγων , multi-threaded programming, ανάλυση και χρήση του Collections Framework, και δημιουργία GUI εφαρμογών.
 
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο 210 48 22 222.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας