01/06/2020

TUV HELLAS | Εκπαίδευση Διευθυντών και Προσωπικού για την εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στα Ξενοδοχεία

Σεμινάρια

Δυο νέα σεμινάρια που αφορούν τον τουρισμό και την ομαλή λειτουργία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων στον απόηχο του lockdown ανακοινώνει η TUV HELLAS στην Αθήνα.

Εκπαίδευση Διευθυντών & Προϊσταμένων Τμημάτων για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων
Απευθύνεται σε διευθυντές και προϊστάμενους τμημάτων ξενοδοχείου και όλους όσους θα έχουν θέσεις συντονιστή και μελών ομάδας διαχείρισης. Στόχος του σεμιναρίου είναι η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και η απόκτηση γνώσεων για την εφαρμογή τους σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου.

Πότε: 05/06/2020, 10:00 - 13:00. Η ακριβής τοποθεσία στην Αθήνα θα ανακοινωθεί.
 

Εκπαίδευση Προσωπικού για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων
Απευθύνεται σε επικεφαλής επιμέρους τμημάτων και προσωπικό ξενοδοχείου. Θέματα που θα συζητηθούν είναι οι Πηγές & η Μετάδοση Ιογενών Λοιμώξεων (COVID-19 & SARS-CoV-2), Γενικές Κατευθυντήριες Οδηγίες και βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του ιού αναφορικά με την προσωπική και αναπνευστική υγιεινή και τη χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας, Ενίσχυση μεθόδων και πρακτικών καθαρισμού και απολύμανσης με έμφαση σε σημεία συχνής επαφής, Επικοινωνιακή Προσέγγιση και Μέθοδοι Ενημέρωσης Πελατών & Προσωπικού για τα βασικά επιπλέον μέτρα, Συμπεριφορά και ενέργειες σε περίπτωση ασθένειας προσωπικού.

10/06/2020 10:00 - 13:00. Η ακριβής τοποθεσία στην Αθήνα θα ανακοινωθεί.
 

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: TUV HELLAS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας