26/02/2019

Σεμινάρια Εκπαίδευσης στη Θεραπεία EMDR και ευρωπαϊκού πιστοποιητικού φροντίδας σε Αθήνα και Ιωάννινα!

Σεμινάρια

Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας και Πιστοποιημένη Εκπαίδευση στη Θεραπεία EMDR για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας είναι δυο από τα σεμινάρια που ανακοινώνει η TACT Hellas σε Αθήνα και Ιωάννινα!

Το ECC (European Care Certificate) είναι ένας πανευρωπαϊκός τίτλος στην κοινωνική φροντίδα. Μέχρι σήμερα καλύπτει δεκαπέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πιστοποιητικό αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την κινητικότητα των εργαζομένων σε ολόκληρη την Ευρώπη και να προαγάγει ένα κοινό θεμέλιο στις υπηρεσίες φροντίδας. Για να αποκτήσουν το ECC, οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν μια ευρεία τυποποιημένη εξέταση 100 σχεδόν ερωτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι κοινές σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα εξετάσει τη γνώση τους για την βασική Ευρωπαϊκή κοινωνική φροντίδα μαθησιακών αποτελεσμάτων (BESCLO)

Η δημιουργός της Θεραπείας EMDR είναι η Francine Shapiro, Ψυχολόγος και Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας στο Palo Alto, Η.Π.Α. Η EMDR είναι μια περιεκτική Θεραπεία η οποία έχει βοηθήσει με επιτυχία πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχολογικές δυσκολίες, οι οποίες είχαν σαν πηγή τους κάποιο είδος τραυματικής εμπειρίας

Η TACT HELLAS (Training And Consultation Today in Hellas) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχικής υγείας και της αναπηρίας. Όραμά μας είναι να ενδυναμώνουμε τον κάθε άνθρωπο ώστε να κατακτά και να αξιοποιεί νέες δεξιότητες και γνώσεις. Στοχεύουμε στην ευεξία, καλή ψυχική και σωματική υγεία και συγχρόνως στην καλλιέργεια ενός υγιούς περιβάλλοντος που επιτρέπει την έκφραση της προσωπικής δημιουργικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: TACT HELLAS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας