26/6/2017

Πώς μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας στο Digital Marketing;

του Σ. Κοσμετάτου
Αρθρογραφία

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις κατανοούν την προστιθέμενη αξία που προσφέρει η παρουσία τους στα ψηφιακά μέσα. Γι αυτό αναζητούν επαγγελματίες digital marketers προκειμένου να προσφέρουν τις ιδέες και την τεχνογνωσία τους σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι του marketing.

Πώς μπορείτε να γίνετε επαγγελματίας στο Digital Marketing και να διεκδικήσετε μια σημαντική θέση εργασίας με προοπτικές; Με τα σεμινάρια μαρκετινγκ του Leader School έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε ως digital marketer και να διαγράψετε λαμπρή επαγγελματική πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Να φέρετε πωλήσεις και αποτέλεσμα στα αφεντικά / πελάτες σας και να μην μπορούν ουσιαστικά να ζήσουν χωρίς εσάς. Στόχος μας είναι να εκπαιδευτούμε για να φέρνουμε πωλήσεις και χρήματα στους επιχειρηματίες και όχι παιδικές ασθένειες (like, click, επισκεψιμότητα κλπ).

Δείτε ποια νέα επαγγέλματα έχουν δημιουργηθεί από την εκτενή χρήση του internet και των social media στην επαγγελματική δραστηριότητα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις δεξιότητές σας.

Digital Marketing Strategist

Ο digital marketing strategist είναι ο επαγγελματίας που έχει την ευθύνη για όλη τη στρατηγική στο digital marketing με στόχο τις πωλήσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Επικοινωνεί τα USP (unique selling points) της εταιρείας, είτε πρόκειται για προϊόντα είτε για υπηρεσίες, σε διαφημιστικές πλατφόρμες (adwords) και socialmedia και δημιουργεί άμεσες και έμμεσες (native, affiliate κλπ) διαφημίσεις με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών των πελατών.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο Digital Marketing MasterPro των 112 ωρών θα είστε σε θέση να χαράξετε στρατηγική στο DigitalMarketing, να διαχειρίζεστε τις διαφημιστικές πλατφόρμες, τα ψηφιακά εργαλεία και κανάλια επικοινωνίας για την επίτευξη των στόχων των πελατών σας και να φέρνετε αποτελέσματα που θα κάνουν τη διαφορά.

Google AdWords Specialist

Ο AdWords Specialist δημιουργεί διαφημίσεις μέσω της πλατφόρμας της Google και διαχειρίζεται τις καμπάνιες των πελατών σε search, Display, Video ώστε να αποφέρει τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα στο μικρότερο δυνατό κόστος (δηλαδή υψηλό conversion με πολύ χαμηλό cost per conversion).

Εξυπηρετεί τους πελάτες που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του κόσμου (Google) αλλά και στη Νο2 μηχανή αναζήτησης του κόσμου (YouTube), με στόχο να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Με το σεμινάριο Google Adwords θα μάθετε όλα τα μυστικά και τις τεχνικές της διαφημιστικής πλατφόρμας ώστε να δημιουργείτε αποτελεσματικές καμπάνιες για τους πελάτες σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στο Leader School στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε από έναν Google Adwords Partner Premier, δηλαδή που ανήκει στο 3% παγκοσμίως των συνεργατών της Google.

Social media Marketing Specialist

Ο επαγγελματίας στο social media marketing ασχολείται με το «χτίσιμο» της ψηφιακής παρουσίας των πελατών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Δημιουργεί περιεχόμενο για τα social media εκ μέρους των πελατών του και προωθεί διαφημιστικό υλικό σε στοχευμένες ομάδες του καταναλωτικού κοινού που «συχνάζει» σε αυτά. Συλλέγει δε, πολύτιμες πληροφορίες από τις κριτικές των χρηστών που τις διαβιβάζει στους πελάτες του ώστε να βελτιώνουν την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχουν.

Με το σεμινάριο Social Media MasterPro έχετε τη δυνατότητα να γίνετε expert σε 11 social media εργαλεία και σε 4 διαφημιστικές πλατφόρμες για να μπορείτε να παρέχετε αξιόπιστες υπηρεσίες σε εταιρείες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες κάθε ειδικότητας.

Digital Advertiser

Ο Digital Advertiser δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό των πελατών του στο Διαδίκτυο. Διαθέτει πολύ καλή γνώση των διαφημιστικών ψηφιακών εργαλείων και διαχειρίζεται καμπάνιες που δημιουργεί για τη Google αλλά και για τα social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube διαθέτουν διαφημιστικές πλατφόρμες).

«Κομμάτι» των καθηκόντων του είναι να ελέγχει την απόδοση των διαφημίσεων (ROI) και να προτείνει λύσεις για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου, δηλαδή την ενίσχυση του brand των εταιρειών και την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών των πελατών του (μεγιστοποίηση ROΙ, ελαχιστοποίηση CPA).

Το σεμινάριο Διαφήμιση στο Internet MasterPro σας προσφέρει γνώσεις και πρακτικές για να μπορείτε να δημιουργείτε επιτυχημένες διαφημίσεις στο Adwords, στα 5 social media που έχουν διαφημιστικές πλατφόρμες και να αξιοποιείτε αποτελεσματικά ψηφιακά εργαλεία και κανάλια επικοινωνίας για την επίτευξη των στόχων των πελατών σας.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας