15/01/2024

Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα από το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης & Θεραπείας

E-Learning

Το Semifind καλωσορίζει έναν νέο εκπαιδευτικό φορέα το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης & Θεραπείας, ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες στον τομέα της ψυχικής υγείας και στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης & Θεραπείας παρέχει, μεταξύ άλλων, συνεδρίες και εργαστήρια ψυχοθεραπείας σε μεμονωμένα άτομα και ομάδες. Η κυριότερη ειδίκευση του Ινστιτούτου είναι στη Θεραπευτική/Εκφραστική Γραφή και στη Βιβλιοθεραπεία, με την προσφορά αντίστοιχων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην εκφραστική γραφή για επαγγελματίες στην εκπαίδευση και στην κοινότητα αποτελεί ένα εξ αποστάσεως σεμινάριο επαγγελματικής επιμόρφωσης στην Εκφραστική Γραφή στο χώρο της εκπαίδευσης και της κοινότητας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εφαρμόσουν την εκφραστική γραφή στην κοινότητα εκπαιδευτικούς, διδάσκοντες δημιουργικής γραφής, συγγραφείς, συμβούλους κ.ά. που επιθυμούν να εντάξουν την εκφραστική γραφή συμπληρωματικά ως εργαλείο στον τομέα με τον οποίο ήδη ασχολούνται.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης & Θεραπείας.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας