7/10/2022

Εκπαίδευση για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και βιωματικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης από το Gestalt Synthesis

E-Learning

Το Semifind καλωσορίζει έναν νέο εκπαιδευτικό φορέα, το Gestalt Synthesis.

Το Gestalt Synthesis είναι ένα δίκτυο ανθρώπων από διάφορετικές προσεγγίσεις, κυρίως από τον χώρο της ψυχοθεραπείας, με όραμα την επιστροφή στο σώμα, στα συναισθήματα, στις αισθήσεις, στην πραγματικότητα του εδώ και τώρα και την αποκατάσταση της ικανότητας για αγάπη και απόλαυση της ομορφιάς της ζωής. 

Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν (δια ζώσης ή/και διαδικτυακά) εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες ψυχικής υγείας καθώς και βιωματικά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Συνθέτει και εφαρμόζει μια σειρά θεραπευτικών προσεγγίσεων όπως: Ψυχοθεραπεία Gestalt, Σωματική Ψυχοθεραπεία, Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Βιοενεργητική Ανάλυση, Θεραπεία του Τραύματος, Θεραπεία του Εσωτερικού Παιδιού και άλλες.

Το Gestalt Synthesis διοργανώνει το εκπαιδευτικό - βιωματικό σεμινάριο "Ενοποιώντας τις Διαφορετικές Προσεγγίσεις της Ψυχοθεραπείας".

Σε αυτό το σεμινάριο ο Michael Soth θα προτείνει μια απλή διάκριση ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους αλλαγής/θεραπείας, οι οποίοι αντιστοιχούν σε διαφορετικά βάθη θεραπευτικής εργασίας και απευθύνεται σε επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές κ.λπ.).  

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: Gestalt Synthesis

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας