18/11/2010

Στις 26 Νοεμβρίου το δεύτερο TEDx Athens

Εκπαιδευτικά Νέα

Στις 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση του TEDx Athens.

Τι σημαίνει TED; Πρόκειται για μια ετήσια παγκόσμια εκδήλωση, που συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Tεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Design, από πολλά σημεία του πλανήτη, με στόχο να μοιραστούν μαζί με το κοινό το μεγαλύτερό τους πάθος: τις ιδέες, τα οράματα και τα επιτεύγματά τους.

Ομιλητές στη φετινή εκδήλωση θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Goran Carstedt (BoD, Clinton Climate Initiative), o Peter Aspden (Arts Writer, Financial Times) και η Έλενα Παναρίτη (Οικονομολόγος, 15ετής θητεία στη Παγκόσμια Τράπεζα).

Το «TED» - από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment και Design - αντιπροσωπεύει τρεις μεγάλες θεματικές ενότητες, που σε συλλογικό επίπεδο, μπορεί να καθορίσουν το ίδιο μας το μέλλον.

Στην πράξη, η εκδήλωση αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερο εύρος, αφού οι ιδέες που παρουσιάζονται, έχουν εφαρμογή σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες, την έχουν χαρακτηρίσει ως «την απόλυτη εμπειρία για την καρδιά και το μυαλό» καθώς και «ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον».

Με κεντρικό σλόγκαν "ιδέες που αξίζει να διαδοθούν" το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών και αυτόνομα οργανωμένων εκδηλώσεων, στις οποίες το κοινό μοιράζεται μια εμπειρία παρόμοια με αυτή των επίσημων TED.

Το TEDx Πρόγραμμα ξεκίνησε το Μάιο του 2009 και μέσα σε 18 μήνες έχουν διοργανωθεί πάνω από 1000 εκδηλώσεις TEDx σε όλο το κόσμο, από τη Παταγονία μέχρι την Κίνα και από την Σουηδία μέχρι την Νότιο Αφρική.

Το TEDxAthens είναι μια από τις πρώτες 20 εκδηλώσεις που πήραν άδεια από το TED τον Μάιο του 2009 και έχει σαν στόχο να αναπτύξει και να μεταδώσει την εμπειρία TED στην Αθήνα.

Η πρώτη εκδήλωση του TEDx Athens πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2009.

Δείτε την επίσημη Ιστοσελίδα πατώντας: TEDx Athens

Δείτε το καταπληκτικό promotion video του TEDx Athens

 

 

Προτεινόμενες σχολές

The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικά Νέα