17/11/2010

Ψυχοθεραπεία για όλους από το New York College

Εκπαιδευτικά Νέα

To New York College φιλοξενεί από τις 26/11/10 έως τις 28/11/10 τον διάσημο ψυχίατρο Isaac Marks (Επίτιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής, Πανεπιστημίου King’s College London), ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε δυο ομιλίες που οργανώνει το New York College στην Αθήνα. Ο Isaac Marks , ξεκίνησε την καριέρα του στο Cape Town της Νότιας Αφρικής, αλλά κατέκτησε τη φήμη του με το κλινικό και ερευνητικό έργο που εκπόνησε από το 1960 έως σήμερα στο διάσημο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στις διάσημες πανεπιστημιακές κλινικές Maudsley και Bethlem. Τα τελευταία χρόνια, κατέχοντας τιμητικό τίτλο από το Imperial College του Λονδίνου, η βασική του ενασχόληση αφορά στην ανάπτυξη των θεραπειών συμπεριφοράς και γνωσιών που υποβοηθούνται από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο Isaac Marks έχει εκπονήσει δεκάδες κλινικές μελέτες, έχει γράψει εκατοντάδες επιστημονικά συγγράμματα (άρθρα, κεφάλαια, βιβλία και εγχειρίδια), έχει εκπαιδεύσει και εποπτεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες ψυχικής υγείας, έχει υπάρξει πρόεδρος ή ιδρυτικό μέλος πολλών διακεκριμένων επιστημονικών συλλόγων ή εταιρειών και πάνω απ’ όλα έχει βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα, με το κλινικό του έργο και τα επιστημονικά επιτεύγματά του, χιλιάδες άτομα με διαταραχές άγχους σε όλο τον κόσμο.

Oι δύο επιστημονικές εκδηλώσεις του καθηγητή Marks, θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-35, Αθήνα) και θα περιλαμβάνουν ταυτόχρονη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Παρασκευή 26/11/10, στις 7μμ-8μμ: «Ψυχοθεραπεία Συμπεριφοράς & Γνωσιών μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή» (Computer-aided Self-Help by Cognitive and Behavior Therapy). Είσοδος ελεύθερη. Ομιλητής: Professor Ιsaac Marks (Professor Emeritus, Institute of Psychiatry, King’s College London)

Επιστημονικός Συντονισμός: Δρ Μαρία Λιβανού (Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας New York College)

Σάββατο 27/11/10, 10πμ-1μμ: «Master class: Ο καθ. Marks εποπτεύει Ψυχοθεραπευτές Συμπεριφοράς & Γνωσιών» (Master Class: Professor Marks Supervises Cognitive-Behavioral Psychotherapists). Είσοδος 60 €.

Ομιλητής: Professor Ιsaac Marks (Professor Emeritus, Institute of Psychiatry, King’s College London)

Εισηγητής: Δρ.Γιάννης Κασβίκης (Ψυχίατρος, Διευθυντής Μονάδας Θεραπείας Συμπεριφοράς, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αθήνας)

Επιστημονικός Συντονισμός: Δρ. Μαρία Λιβανού (Ψυχολόγος, Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας New York College)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: New York College: 210 3225961 και www.nyc.gr

 

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικά Νέα