5/5/2020

Νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων από το Semifind | 05.05.2020

E-Learning

Το Semifind.gr προτείνει για αυτή την εβδομάδα e-learning σεμινάρια | 05.05.2020

Το σεμινάριο υλοποιείται εξ αποστάσεως στο πλαίσιο του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μοριοδοτείται για διορισμό εκπαιδευτικών ειδικής & γενικής αγωγής. Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται δωρεάν, και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της πλατφόρμας του Α.Π.Θ. Αιτήσεις έως 25 Μαΐου. 
 
Η TÜV AUSTRIA Academy συνεχίζει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις τη δύσκολη αυτή περίοδο, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρακτικές διαχείρισης της πανδημίας COVID-19 για τις επιχειρήσεις», με εισηγητές τον κ. Νίκο Σηφάκη, Διευθυντή Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas και την κα Εύη Παπασταματάκη, Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης.
 
Tο Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής), αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί και στο πλαίσιο υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, παρέχει τα περισσότερα σεμινάρια του online. «Μένουμε σπίτι, δε μένουμε στάσιμοι». To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά.
 
Δείτε e-learning σεμινάρια ανά κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας