15/4/2020

COVID-19: Ασφάλεια Τροφίμων και Πιστοποίηση | Παρέχεται δωρεάν σε όλες τις βιομηχανίες τροφίμων

E-Learning

H πανδημία του κορωνοϊού δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο και στη Βιομηχανία των Τροφίμων, αφού η απότομη αύξηση της ζήτησης τυποποιημένων τροφίμων από τη μια πλευρά, αλλά και οι περιορισμοί που τίθενται στην απασχόληση των εργαζομένων με προφανείς συνέπειες σε αυτή καθαυτή την παραγωγή, φέρνουν στην επιφάνεια αντικρουόμενες πολιτικές που οι βιομηχανίες τροφίμων οφείλουν να διαχειριστούν. Σημαντικό βάρος δίδεται στις ορθές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων εν μέσω της πανδημίας, αλλά και στα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου στους εργαζομένους.  

Επίσης, τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχήματα πιστοποίησης παγκοσμίως (GFSI) θέτουν τις πολιτικές τους για την επέκταση, διατήρηση ή παύση της ισχύος των τρεχουσών πιστοποιήσεων.   
 
Η TÜV AUSTRIA ACADEMY για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις των τροφίμων παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό  πρόγραμμα «COVID-19: Ασφάλεια Τροφίμων και Πιστοποίηση» με εισηγητή τον κ. Νίκο Γκιώνη, Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων & Προϊόντων Ασφάλειας Τροφίμων της TÜV AUSTRIA HELLAS.
 
Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να σας ενημερώσει υπεύθυνα για το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στη βιομηχανία των τροφίμων λόγω της πανδημίας.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασύγχρονα και οποιαδήποτε χρονική στιγμή (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει), μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία της εγγραφής σας. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας μέσω του forum της πλατφόρμας στον κ. Γκιώνη και θα σας απαντηθούν εντός 72 ωρών.
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε όλες τι βιομηχανίες τροφίμων της χώρας μας, είτε αποτελούν πελάτες της TÜV AUSTRIA HELLAS είτε όχι.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε μας στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143  ή συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής και αποστείλετε την στο email: training@tuv.at
 
 Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, θα σας σταλούν οι σχετικές πληροφορίες καθώς και οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας