15/04/2020

Δωρεάν online σεμινάρια Επαγγελματικού Φωτισμού και Ηλεκτρικής Προστασίας από το KAFKAS Institute

E-Learning

Το KAFKAS Institute of Training and Development παρέχει δωρεάν δύο σεμινάρια για επαγγελματίες με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. 

Απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς, κατασκευαστές, επιβλέποντες, τεχνικούς ασφαλείας, εκπαιδευτικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες - συντηρητές, προϊστάμενους τμημάτων ηλεκτρολογικής συντήρησης και όσους εκτελούν επεμβατικές ενέργειες ή συμμετέχουν ενεργά σε διαδικασίες μελέτης, εγκατάστασης, επίβλεψης, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 22.04.20 Ώρες: 17:00 - 18:30 Περισσότερες πληροφορίες

Απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, υπεύθυνους συντήρησης, αρχιτέκτονες, μελετητές, τεχνικές υπηρεσίες δήμων, ενεργειακούς συμβούλους, διακοσμητές και φοιτητές. Σκοπός του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να προωθήσει τα οφέλη της ενεργειακής εξοικονόμησης, η οποία επιτυγχάνεται αντικαθιστώντας τα συμβατικά φορτία φωτισμού με φορτία τεχνολογίας LED υψηλών προδιαγραφών για εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας του φωτισμού.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 23.04.20 Ώρες: 17:00 - 18:00 Περισσότερες πληροφορίες

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης εδιαφέροντος που θα βρείτε μέσα σε κάθε σεμινάριο ή επικοινωνήστε με το KAFKAS Institute στο 216 3003220.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας