07/04/2020

Προτάσεις e-learning σεμιναρίων από το Semifind | 07.04.2020

E-Learning

Νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων από το Semifind για αυτή την εβδομάδα

E-Learning εκπαίδευση με την Computer Start

Δηλώστε συμμετοχή στο Voucher επιστημόνων και κερδίστε ένα e-learning σεμινάριο. Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
 
H TÜV AUSTRIA Academy παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης της, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Επιχειρησιακή Συνέχεια και η εφαρμογή του ISO 22301 πιο επίκαιρη από ποτέ!», με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Μητσάκο, Head of Information Systems Inspection Division της TÜV AUSTRIA Hellas. Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η ενημέρωση για τις βασικές αρχές της επιχειρησιακής συνέχειας και τις απαιτήσεις-λύσεις που δίνει η εφαρμογή στην πράξη ενός προτύπου όπως είναι το ISO 22301.
 
 
Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & ενηλίκων, μέσα από έγκυρη, επιστημονική διάγνωση & εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις - Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς & γονείς. Η διεξαγωγή πραγματοποιείται με εξ αποστάσεως παρακολούθηση.
 
Δείτε e-learning σεμινάρια ανά κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας