09/03/2020

Νέο σεμινάριο Dog Therapy για θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων

Εκπαιδευτικά Νέα

Τι είναι ο σκύλος θεραπείας, πώς και γιατί μας βοηθάει στη διάρκεια των θεραπευτικών διαδικασιών, καθώς και πώς δημιουργούμε μια στοχευμένη θεραπευτική παρέμβαση, αποτελούν τα κύρια θέματα που θα αναλυθούν από καταξιωμένους ψυχολόγους στην Ειδική Αγωγή, καθώς και έμπειρους εκπαιδευτές-χειριστές σκύλων θεραπείας.

Οι συνεδρίες του Dogtherapy.gr γίνονται σε ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ή σε εξωτερικό περιβάλλον.

Στις συνεδρίες συμμετέχουν τόσο ο εκπαιδευτής-χειριστής του σκύλου όσο και ο ειδικός (ιατρός, ψυχολόγος κτλ) που παρακολουθεί τον εξυπηρετούμενο.

Κατά τις συναντήσεις τα ιδιαίτερα στοιχεία του ατόμου βρίσκονται στον πυρήνα της εκπαίδευσης για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη θεραπεία μέσω του σκύλου.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Dogtherapy.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας