12/11/2010

Hotelia 2010: 1η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Εκπαιδευτικά Νέα

Ημερομηνία: 18-21 Νοεμβρίου 2010

Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - Περ. 7, 12

Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη 18/11: 11:00-20:00
Παρασκευή 19/11: 11:00-20:00
Σάββατο 20/11: 11:00-20:00
Κυριακή 21/11: 11:00-20:00

Συνεργασία Ηotelia –Expro Clean - Προοπτικές
«Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών στην οικονομία που επηρέασαν την εγχώρια και την παγκόσμια αγορά, οι ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας διαφοροποιήθηκαν, ενώ οι απαιτήσεις στην σχέση ποιότητας-τιμής αποτελούν τον βασικό παρανομαστή της επιτυχίας. Οι νέες αυτές συνθήκες μας επέβαλαν να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Η συνεργασία της Expro Α.Ε. με την Ηelexpo Α.Ε., τον μεγαλύτερο φορέα οργάνωσης εκθέσεων, στην συνδιοργάνωση της 1ης Hotelia -Expro&Clean 2010 θα προσδώσει αυξημένη εμπορικότητα στην αγορά της Β. Ελλάδος και των γειτονικών χωρών ως διαβαλκανικό κέντρο επιχειρηματικών συναντήσεων.
Τα νέα στοιχεία στη διοργάνωση προσδίδουν αέρα ανανέωσης και εκφράζουν μια νέα αντίληψη του εκθεσιακού επιχειρείν με ποιοτικότερες διαδικασίες διοργάνωσης, αλλά και με σημαντικά οφέλη προς τους επαγγελματίες του κλάδου.
Με τη βεβαιότητα πως με την ενότητα όλων, την καλή συνεργασία, αλλά και την στήριξη των εκθετών μας, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις των καιρών, σας καλούμε να συμμετάσχετε με σιγουριά στην καταξιωμένη διεθνή κλαδική έκθεση»

Λόγοι οφέλη συμμετοχής
- Η Ηotelia-Expro&Clean με το πλήθος και το εύρος των εκθεμάτων εκπροσωπεί το σύνολο του κλάδου δίνοντας ολοκληρωμένη εικόνα της τουριστικής βιομηχανίας.
- Προσέλκυση και φιλοξενία vip εμπορικών επισκεπτών από τις Βαλκανικές χώρες με επικέντρωση στους χονδρεμπόρους εξοπλισμού και ξενοδόχους.
- Ικανή διαφημιστική προβολή ώστε να προσελκύσει πλήθος ποιοτικών και στοχευόμενων επισκεπτών.
- Μείωση των τιμών και διευκολύνσεις αποπληρωμής ώστε να βοηθήσει τους εκθέτες στην οικονομική κρίση.
- Ενιαία πολιτική παροχής χώρου που δίνει ίσες δυνατότητες προβολής σε όλους
- Νέα χωροταξία με αλλαγή του εκθεσιακού χώρου στα περίπτερα 12&7 για καλλίτερη πρόσβαση
- Η Ηotelia-Expro&Clean διοργανώνεται παράλληλα με τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση PHILOXENIA, με συμμετοχή 600 εκθετών από όλο τον κόσμο με εξασφαλισμένη επισκεψιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη Ιστοσελίδα της έκθεσης πατώντας: Hotelia 2010: 1η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας