30/10/2019

DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION - 6,500 μέλη μετρά η μεγαλύτερη Digital & Social Media ομάδα στην Ελλάδα

Εκπαιδευτικά Νέα

Το ‘’DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION’’ αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό Facebook group με αποκλειστικό περιεχόμενο για το marketing, το digital marketing & τη διαφήμιση! Η λειτουργία του group ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014 και πλέον μετρά περισσότερα από 6,500 ενεργά μέλη, τα οποία αλληλεπιδρούν και εξελίσσονται σε ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου.

Οι τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και τα πιο ενημερωμένα μέλη είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή την ομάδα! Το ‘’DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION’’ μπορείτε να το βρείτε εδώ και αμέσως θα ανακαλύψετε γιατί όλη η social media κοινότητα το εμπιστεύεται. Η άρτια λειτουργία του και η εγκυρότητά του δικαιολογούν τον διαρκή αυξανόμενο ρυθμό των επαγγελματιών μελών που το προτιμούν!

Εδώ και 5 χρόνια, το ‘’DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION’’ παραμένει το μοναδικό ελληνικό Facebook group που εμπιστεύονται και συμμετέχουν ενεργά τα μεγαλύτερα Agencies και Brands της αγοράς. Tα μέλη έχουν το προνόμιο να μαθαίνουν πρώτοι όλες τις νέες θέσεις εργασίας και να παρακολουθούν αναλυτικές συζητήσεις πάνω σε καινοτόμες marketing στρατηγικές από τα σημαντικότερα authorities του χώρου!

Στο ‘’DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION’’, όλοι οι επαγγελματίες του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας θα βρουν το πιο εξιδεικευμένο marketing support της αγοράς και θα λύσουν κάθε απορία τους άμεσα ανταλλάσσοντας απόψεις με τους κορυφαίους του χώρου.
Stay on top with us… Welcome to the ‘’DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION’’!

Δείτε περισσότερα στο Facebook Group :
DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας