19/09/2019

Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Γ’ Τετραμήνου 2019 από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάρια

Passion for Training!

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2019 – Αμείωτο παραμένει το…”Passion for Training” της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το τελευταίο τετράμηνο του έτους, με το Νέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων του Γ’ Τετραμήνου να περιλαμβάνει περισσότερα από 100 σεμινάρια και πλούσιες θεματικές, όπως: Ποιότητα, Περιβάλλον/Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Πληροφορική, Ασφάλεια Τροφίμων και Αγροδιατροφικός Τομέας, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση. Από την αρχή του έτους, o Φορέας έχει διοργανώσει περισσότερα από 280 σεμινάρια με πλήθος συμμετοχών συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του με το ίδιο πάθος για την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση.

Το Γ’ Τετράμηνο του 2019, νέα σεμινάρια έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα θεματολογία σε μια διαρκή προσπάθεια εξέλιξης και προαγωγής της γνώσης, όπως είναι τα: ISO 41001 Βασικές Αρχές Facility Management, Ορθές Πρακτικές για την αντιμετώπιση των Κυβερνοεπιθέσεων (Cyber Security), Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής, Οικονομικά των επιχειρήσεων για μη Οικονομικούς και Ηλεκτρονική τιμολόγηση και προσωπικά δεδομένα.

Ενημερωθείτε εδώ για το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Γ’ Τετραμήνου 2019: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/schetika-me-emas/

Παρακολουθήστε το σεμινάριο που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική σας εξέλιξη, δηλώνοντας συμμετοχή, εδώ: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/aitisi-eggrafis-ekpaideysi/

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447
Email: training@tuvhellas.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή
Τηλ: 215 2157470                                                                                                                 
Email: sgeorgali@tuv-nord.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Αγγελική Κούκουρα
Τηλ: 2310 428495                                                                                                                 
Email: akoukoura@tuv-nord.com                                                                    

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη
Τηλ: 2810 391856
Email: ekatsaraki@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης
Τηλ: 6944 866339
Email: vsidosis@tuv-nord.com

Site

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Η TÜV HELLAS έχει αποκτήσει ηγετική θέση στον χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία. Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Φορέα με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών. Μέχρι σήμερα, έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Διαχείρισης, παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 2.500 σεμινάρια, καλύπτοντας ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων με 28.000 συμμετέχοντες, αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 65 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 10.000 επαγγελματίες, προσδίδοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και παντού στην Ευρώπη.

PR Agency:
CONCEPT Communication Strategies ΙΙ 210 8025662 ΙΙ
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr ΙΙ
Βίκυ Λευθεριώτη, vleftherioti@conceptcom.gr

| Δείτε εδώ τα προγράμματα της TUV HELLAS |

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας