11/6/2019

Προτάσεις Σεμιναρίων Τεχνών & Πολιτισμού, Gamification, Ενέργειας, Τουρισμού!

Σεμινάρια

Το Semifind.gr παρουσιάζει νέες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 11.06.2019

Η IDEC έχοντας αναπτύξει τεχνογνωσία στην εφαρμογή τεχνικών παιχνιδοποίησης (gamification) στον τομέα της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων, οργανώνει τον Ιούνιο δύο καινοτόμα ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα:
- Εργαστήριο LEGO® Serious Play® : αποτελεσματικές ομάδες πωλήσεων 
- Digital marketing με χρήση gamification  
Παράλληλα, προσφέρουμε μια σειρά από σεμινάρια, εργαστήρια και προγράμματα e-learning που αφορούν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές. 
 
Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα σεμιναριακά κέντρα της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, η Hellas Network, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 13.000 επαγγελματίες.
 
H Engineering Intelligence παρέχει προγράμματα που καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα: Αρχιτεκτονικές Μελέτες, Στατικές Μελέτες Κτιρίων, Γεωτεχνικά – Εδαφομηχανική, Μηχανολογικές Εφαρμογές, Ενεργειακός Σχεδιασμός Κτιρίων, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Κατασκευαστικά Θέματα, Real Estate. Όλα τα εκπαιδευτικά αντικείμενα παρέχονται με διδασκαλία σε αίθουσα αλλά και μέσω e-learning.
 
Όποια κι αν είναι η σχέση σου με τη δημιουργική γραφή, τη σκηνοθεσία, την υποκριτική  ή όποιος άλλος τομέας κι αν σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν είσαι σε στάδιο νέας αρχής, μπορείς να βρεις το δρόμο σου, με ειλικρινή, θερμή καθοδήγηση και βοήθεια, που θα σε οδηγήσει σε άλλο τρόπο σκέψης και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία έχεις μέσα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις ακόμα ανακαλύψει…
Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία; 

Δείτε αναλυτικά όλα τα Σεμινάρια που προβάλλει το Semifind.gr!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας