30/05/2019

Αναβάθμισε το περιεχόμενο των social media καναλιών σου μέσα από τα νέα crash courses της KnowCrunch

Σεμινάρια

Η KnowCrunch παρουσιάζει τρία νέα crash courses τα οποία θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο των social media posts και ads σου. Με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece η KnowCrunch μας συστήνει: Tο  Copywriting for articles, social media posts & advertising διάρκειας 12 ωρών (έναρξη στις 21/6/19), το  Videos for social media posts & advertising διάρκειας 12 ωρών και το Graphics for social media posts & advertising διάρκειας 10 ωρών.
 
Σε ποιους απευθύνονται τα νέα crash courses της KnowCrunch;
 
 
Το συγκεκριμένο course απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να γράφουν άριστα copies  για τα social media posts και τις διαφημίσεις για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους καθώς και σε όσους θέλουν να γράφουν search engine optimized άρθρα με τίτλους εμπλουτισμένους με σωστά keywords ώστε να αυξήσουν το traffic στo website τους. 
 
 
Το Graphics for social media posts & advertising απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστο graphic content για τα social media posts και τις διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα σημαντικότερα εργαλεία για δημιουργία γραφιστικών για τα social media κανάλια τους τα οποία θα αυξήσουν το engagement και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους ή τους πελάτες τους. 
 
 
Το Videos for social media posts & advertising απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστο video content για τα social media posts και τις διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα σημαντικότερα εργαλεία για δημιουργία videos για τα social media κανάλια τους τα οποία θα αυξήσουν το engagement και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους ή τους πελάτες τους. 
 
Στα 3 crash courses θα μάθετε πώς να:
 
Αξιοποιήσετε τις δημοσιεύσεις και τις διαφημίσεις των κοινωνικών μέσων για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας
Δημιουργήσετε αποτελεσματικά copies για τις αναρτήσεις και τις διαφημιστικές καμπάνιες
Χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για copywriting / graphics / videos
Δημιουργείται γραφιστικά για τα social media posts & διαφημίσεις σας εύκολα και γρήγορα
Πουλήσετε σε τρίτους video production services
 
Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε το website της KnowCrunch.
 
Ποιοι είναι οι φορείς;
 
Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing. 
 
Το Deree - The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. 

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Διαβάστε επίσης