13/5/2019

Αλλαγή ημερομηνίας - ΑΛΦΑ studies Αθήνας: Τελευταίες θέσεις για το εξειδικευμένο σεμινάριο SECURITY «Διαχείριση κρίσεων»

Σεμινάρια

Είναι περιζήτητο στον κλάδο των SECURITY και ταυτόχρονα… δυσεύρετο, ως προς τη διεξαγωγή του στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης της Αττικής!

Ο λόγος για το εξειδικευμένο σεμινάριο SECURITY «Crisis Management Operational & tactical measures» (Διαχείριση Κρίσεων -Επιχειρησιακή και τακτική αντιμετώπισή τους), το οποίο διεξάγεται στο κορυφαίο -σε τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο της Ασφάλειας- Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ studies, στην Αθήνα, την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαϊου (νέα ημερομηνία) και ώρες 09.00-16.00!

Είσαι σπουδαστής, απόφοιτος ή επαγγελματίας SECURITY;

Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις, με ειδική προσφορά διδάκτρων, στο μοναδικό σεμινάριο εξειδίκευσης CPS (Classic Professional Studies) του ΑΛΦΑ studies, καλώντας στο 210-5279500!

Εισηγητής σεμιναρίου: κ. Μιχαήλ Αλευρέας, Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία.
Μάθε περισσότερα για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και τις bonus παροχές εδώ: https://www.alfa-studies.gr/alfa-programs/seminario-diaxeirisis-kriseon/

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
ΑΛΦΑ studies Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας