3/4/2019

Νέα σεμινάρια προετοιμασίας στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την Τράπεζα της Ελλάδος και Management οικογενειακών επιχειρήσεων!

Σεμινάρια

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Veritas ανακοίνωσε νέα σεμινάρια στον τομέα της εκπαίδευσης και της οργάνωσης και διοίκησης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αποτελεσματική διοίκηση οικογενειακών επιχειρήσεων, στρατηγικός προγραμματισμός της διαδοχής σε μία οικογενειακή επιχείρηση για αύξηση της βιωσιμότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της επιχείρησης, υγιείς σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και των συγγενών που εμπλέκονται στη λειτουργία της επιχείρησης.
 

Σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει όσους ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για τη νέα προκύρυξη πλήρωσης θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Η Veritas διαθέτει προγράμματα που καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων και εκπαιδευτικών αναγκών εργαζομένων ή/και ανέργων ενώ η αναζήτηση και η δημιουργία νέων καινοτόμων προγραμμάτων, ανταποκρινόμενων στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς είναι συνεχής.

Περισσότερες πληροφορίες - συμμετοχές: Veritas ΚΔΒΜ

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας