31/01/2019

Αγαπάτε τη φωτογραφία; Νέα σεμινάρια για αρχάριους στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια

Ο Νίκος Δήμου ανακάλυψε τη μαγεία της φωτογραφίας πριν από 18 χρόνια. Είναι μέλος του SWPP (Social Wedding Portrait Photographer) από το 2007, διεθνή οργανισμού μέσω του οποίου απέκτησε τη διάκριση LSWPP, όπως και του Σωματείου Φωτογράφων Θεσσαλονίκης από το 2005. Έχοντας παρακολουθήσει τη δουλειά παγκοσμίως αναγνωρισμένων φωτογράφων όπως μεταξύ άλλων του: Kevin Kubota, Martin Grahame Dunn, Ryan Schembri, Sergey Ivanov, Jerry Ghioni, Nick Ghioni, Jim Garner, David Becksteand,Keda Z. Feng, CM Leung και πολλών άλλων γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει η τέχνη της φωτογραφίας.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του αλλά και να μοιραστεί την αγάπη του για την τέχνη της φωτογραφίας, διοργανώνει 5ήμερα σεμινάρια για αρχάριους. Τα σεμινάριά του απευθύνονται σε ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι αγαπάνε την φωτογραφία, οι γνώσεις τους βρίσκονται σε αρχάριο επίπεδο και θέλουν να μάθουν πώς να χειρίζονται άπταιστα την μηχανή τους και τεχνικές που δίνουν επαγγελματικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Θα μάθετε:

Γενικές αρχές φωτογραφίας 
Crop-Full frame
Εστίαση – Matrix – SPΟΤ
Διάφραγμα – Ταχύτητα (ND FILTER) – ISO -P.S.A.M. 
WB ισοροπία λευκού- μονάδα μέτρησης KΕLVIN θερμοκρασία χρώματος 
Είδη Φωτισμού (Catchlight) 
RAW – JPEG 
Σωστό ΦΩΣ(flash-led-ambient) – Backround – Expose – Σκηνοθεσία – Καθοδήγηση
Νόμος των τρίτων 
Διαφορά φακών (Macro, Τηλεφακός, ευρυγώνιος, Prime)
 
Να σημειωθεί πως θα υπάρξει και μάθημα που θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, ενώ το τελευταίο θα αφορά το Lightroom.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή: Μαθήματα Φωτογραφίας για Αρχάριους

Περισσότερες πληροφορίες:

Nikos Dimou Photography
Πεισίστρατου 3, Χαριλάου

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας