22/11/2018

Οι καλύτερες πόλεις για να εργαστείτε παγκοσμίως

Καριέρα

To Movinga έκανε μία έρευνα για τις καλύτερες πόλεις του κόσμου αναφορικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης. Οι παράμετροι που συνυπολογίστηκαν είναι η οικονομική ισχύς για τις startup, το βιοτικό επίπεδο και η ένταξη των νέων, των γυναικών και των μεταναστών.

"Η ψηφιοποίηση σημαίνει ότι οι εταιρείες μπορούν τώρα να προσελκύσουν εξειδικευμένους υπαλλήλους και από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, οπότε υπάρχουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας από ποτέ για ταλαντούχους ανθρώπους που αναζητούν εργασία», σχολιάζει ο Finn Age Hänsel, Διευθύνων Σύμβουλος της Movinga. "Ωστόσο, οι πόλεις που προσφέρουν υψηλούς μισθούς μπορεί να είναι παραπλανητικές, καθώς τα εισοδήματα σε αυτά τα κράτη συχνά αποκλείονται από το πρόσθετο κόστος για την υγειονομική περίθαλψη και τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές. Σκεφτείτε επίσης ότι αν και ορισμένες πόλεις προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες στους άνδρες, το χάσμα των μισθών και η ευκαιρία για καριέρα σε γυναίκες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με άλλες χώρες».

Η έρευνα έδειξε πως οι καλύτερες πόλεις για να εργαστεί κανείς είναι (βάσει βαθμολογίας):

  1. Βοστόνη, ΗΠΑ
  2. Μόναχο, Γερμανία
  3. Κάλγκαρι, Καναδάς
  4. Αμβούργο, Γερμανία
  5. Στουτγκάρδη, Γερμανία
  6. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  7. Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη
  8. Όσλο, Νορβηγία
  9. Φρανκφούρτη, Γερμανία
  10. Εδιμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο
  11. Κολωνία, Γερμανία
  12. Σαν Ντιέγκο, ΗΠΑ
  13. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  14. Βερολίνο, Γερμανία
  15. Σιάτλ, ΗΠΑ
  16. Ανόβερο, Γερμανία
  17. Ντίσελντορφ, Γερμανία
  18. Σίδνεϊ, Αυστραλία
  19. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
  20. Στοκχόλμη, Σουηδία

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας