02/11/2018

Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College

Καριέρα

Κορυφαίες εταιρίες & οργανισμοί αναζητούν προσωπικό! 
 
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 (10.30 π.μ.- 8μ.μ.)
Divani Caravel Hotel
 
Το Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College αλλάζει χρόνο και χώρο διεξαγωγής και επιστρέφει ανανεωμένο για 6η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ! Η διοργάνωση-θεσμός που έχει αναπτύξει το Mediterranean College, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, από τις 10.30π.μ. έως τις 8μ.μ., στο Divani Caravel Hotel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2), με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας. 
 
Το Employability Fair 2018 powered by Mediterranean College έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού την τελευταία 5ετία έχει προσελκύσει περισσότερες από 150 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 8.000 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 4.000 βιογραφικών.
 
Οι μεγαλύτερες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού φέτος στο Divani Caravel Hotel, με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητέςγια πρακτική άσκηση.
 
Στο πλαίσιο του κορυφαίου JobFair θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με επίκαιρη θεματολογία από τους κλάδους του Τουρισμού, της Ψυχολογίας και του Management, ενώ τοειδικά διαμορφωμένο CV Center powered by MANPOWERGROUP θα βοηθάει τους επισκέπτες να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό  βιογραφικό.
 
Ηείσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινόκαι προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε το Official Site της διοργάνωσης: Employability Fair 2018
 
6ο Employability Fair powered by Mediterranean College
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 ( 10.30 π.μ.- 8μ.μ.)
DIVANI CARAVEL HOTEL

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας