Μια γευστική πρόταση φέρνει ο νεοσύστατος φορέας Taste Point για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν στη μαγειρική.
Για να ξεχωρίσεις στην μαγειρική σήμερα και να γίνεις σημαντικός, πρέπει κάποια στιγμή να δημιουργήσεις τις δικές σου γεύσεις, οι οποίες θα εμπνεύσουν τους συναδέλφους σου και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μονάχα με την βαθιά κατανόηση των συστατικών και των τεχνικών της παγκόσμιας μαγειρικής κουλτούρας.
Το σεμινάριο που φέρει τον τίτλο "The Comfort and Street Food Experience" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/10 στη Θεσσαλονίκη, Οδυσσέως 19.
Εισηγητής είναι ο Ηλίας Σκουλάς, σεφ του αιρετικού Food Mafia, του Rock n Roll, του νεοσύστατου Magna Grecia, του Steak Bistro στο Yolenis και πίσω από δεκάδες Κόνσεπτ σε εστιατόρια και στη Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πληροφορίες | Δηλώσεις Συμμετοχής: Taste Point