13/11/2017

Power Tax Training | Εξειδίκευση στη Λογιστική μέσω E-Learning

E-Learning

Εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για Λογιστικά με πάνω από 40 διαφορετικά προγράμματα
Σπουδών που καλύπτουν όλο το φάσμα της Λογιστικής Επιστήμης

Τα προγράμματα του Power Tax Training έχουν εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία απόφοιτους οικονομικών σχολών - Πανεπιστημίων καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες τους για επαγγελματική εκπαίδευση, όπως καταδεικνύουν οι αξιολογήσεις τους και υπόσχονται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Τα προγράμματα είναι πλήρως επικαιροποιημένα και πιστοποιημένα και παρέχουν Βεβαιώσεις Σπουδών.

Το Power Tax Training προσφέρει τα σεμινάρια του με εξ αποστάσεως παρακολούθηση για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν στην τάξη. Οι τρόποι είναι δύο:

  • Live e-learning

Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το χώρο σας μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning) Power Tax Training σε προκαθορισμένες ημερολογιακά συνεδρίες.

  • Εξ αποστάσεως

Mέσω Βιντεοσκοπημένης λήψης σε ποιότητα High Definition, η οποία περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο όπως βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διενέργεια του προγράμματος, τις διαφάνειες και λοιπές σημειώσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του καθώς και το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους διά ζώσης συμμετέχοντες.

Διαλέξτε το δικό σας πρόγραμμα.

Επισκεφτείτε το Power Tax Training και δηλώστε συμμετοχή!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας