6/12/2016

Κάνε δώρο στον εαυτό σου την καριέρα που σου αξίζει!

Καριέρα

Ένας από τους στόχους κάθε νέας χρονιάς είναι η βελτίωση της επαγγελματικής μας κατάστασης. Τις περισσότερες φορές επιδιώκουμε την εξέλιξη μας προσπαθώντας να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε αποφασιστικοί και να προλαβαίνουμε τα deadlines, κλπ.

Είναι όμως αυτό αρκετό; Είναι η σωστή μέθοδος κατάκτησης των στόχων; Θα τα κάνω σωστά;

Στην lmw έχουμε την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Μέσα από την τεχνογνωσία μας και την καθημερινή μας επαφή με επαγγελματίες καταλήξαμε πως ο θεμέλιος λίθος στο κυνήγι της ιδανικής καριέρας, είναι η επαγγελματική αυτογνωσία!

Γύρω από την έννοια της επαγγελματικής αυτογνωσίας έχει σχεδιαστεί το βιωματικό workshop της “Καθοδήγησης Επαγγελματικής Εξέλιξης” που πραγματοποιείται από τα έμπειρα στελέχη μας και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους!

Το περιεχόμενο του workshop περιλαμβάνει συμβουλευτικές συνεδρίες, βιωματικές ασκήσεις, διαδραστικά (roleplaying) παιχνίδια και τεστ προσωπικότητας/ψυχομετρικά εργαλεία. Επισκεφθείτε το link πατώντας εδώ και ανακαλύψτε περισσότερα.

Και επειδή οι ημέρες είναι γιορτινές μοιράζουμε δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες του workshop!

Κλείστε online τη θέση σας για τα σεμινάρια της επόμενη χρονιάς και απολαύστε έκπτωση 50€ στην αρχική αξία του workshop!
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας http://bit.ly/1qLeKoj και επιλέξτε από το ημερολόγιο την 31 Δεκεμβρίου 2016.Η έκπτωση στην τιμή είναι αυτόματη. Μόλις εμφανιστεί το πεδίο καταχώρησης στοιχείων σημειώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώσετε την αγορά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε την διεξαγωγή τους σεμιναρίου.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι 30 και η προσφορά ισχύει μέχρι κάλυψης των θέσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 211 8000 830 ή με email στο info@lmw.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας