28/07/2016

MeetMe at Philoxenia: Book your meeting now!

Καριέρα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας στα πλαίσια υποστήριξης των εκθετών της, φιλοξενεί για μια ακόμη φορά επιλεγμένους hosted buyers, σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες από συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα των Hosted Buyers της Philoxenia είναι αποτέλεσμα των διεθνών διασυνδέσεων και συνεργασιών της διοργανώτριας HELEXPO με την συνδιαχείριση του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών.

Οι Hosted Buyers, οι οποίοι τελικά θα ξεπεράσουν τους 120 από περισσότερες από 30 χώρες, θα επιλέξουν να προγραμματίσουν συναντήσεις (βάσει όγκου αιτήσεων και διαθεσιμότητας) ανάμεσα μόνο σε εκθέτες που θα έχουν προλάβει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τις 31-10-2016.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα «MeetMe» θα «ανοίξει» τις πύλες του για τους εκθέτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον buyer της επιλογής του (αν υπάρχει διαθεσιμότητα) για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμένος αριθμός των συναντήσεων κάθε εμπορικού επισκέπτη.

Μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα 70 Buyers από 29 χώρες από τον χώρο των “Tour Operators”, “MICE”, “Corporate” και “Media”που προσκαλούνται για πρώτη φορά στην έκθεση.

Ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, προορισμοί, παροχείς υπηρεσιών έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή τους.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπα συμμετοχής σας στη Philoxenia εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Philoxenia: 
T: 2310 291188, F: 2310 291658, Email: philoxenia@helexpo.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας