30/05/2016

Online μαθήματα από παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια για να γίνετε πιο επιτυχημένοι επαγγελματικά

Καριέρα

Ακόμη και αν η αποφοίτησή σας είναι απλά μια πολύ μακρινή ανάμνηση πλέον, ποτέ δεν είναι αργά για να μάθετε κάτι καινούριο. Ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επιτύχετε στην καριέρα σας.

Είτε ενδιαφέρεστε να γίνετε πιο παραγωγικοί είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες μπορείτε να βρείτε στο Internet online μαθήματα Πανεπιστημίων παγκοσμίου φήμης που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο επιτυχημένοι στην καριέρα σας. Τα μαθήματα προσφέρονται τόσο σε free versions όσο και σε paid versions για εκτενέστερες γνώσεις.

Δείτε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα courses:

Learning How to LearnUniversity of California at San Diego
Αν θελήσατε ποτέ να γίνετε καλύτεροι σε οτιδήποτε, αυτό το course είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε.

Leading TeamsUniversity of Michigan
Το να ηγείται κανείς ανθρώπων αποτελεί ένα αρκετά περίπλοκο task, ιδιαίτερα επειδή ο μόνος τρόπος εκμάθησης του leadership είναι οι δοκιμές, τα λάθη και η παρατήρηση των άλλων.

What Is Social?Northwestern University
Το μάθημα αυτό, παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση του ρόλου που παίζουν τα social media στη σύγχρονη αγορά εργασίας και επίσης καθοδηγεί τους επιμορφούμενους αναφορικά με τη δημιουργία μιας επαγγελματικής εικόνας στα μέσα δικτύωσης.

Mastering Data Analysis in ExcelDuke University
Τα data αποτελούν ένα κομμάτι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία, τη στιγμή που μειώνουν την αβεβαιότητα για σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Introduction to Financial AccountingUniversity of Pennsylvania
Αυτό το εισαγωγικό μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε και να ερμηνεύσετε τις τρεις πιο κοινές οικονομικές καταστάσεις - την κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων, τον ισολογισμό και την κατάσταση ταμειακών ροών - στο πλαίσιο πραγματικών επιχειρηματικών σεναρίων.

Work Smarter, Not Harder: Time Management for Personal & Professional ProductivityUniversity of California at Irvine
Διδάσκεται από επαγγελματία του project management και αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για το πώς μπορείτε ως επαγγελματίες να διεκπεραιώνετε πολλαπλά tasks και προτεραιότητες σε καθημερινή βάση.

Leadership Communication for Maximum Impact: StorytellingNorthwestern University
Είναι πολύ σημαντικό κάθε εργαζόμενος επαγγελματίας να διαθέτει καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνεί αποτελεσματικά.

Introduction to Search Engine OptimizationUniversity of California at Davis
Το μάθημα αυτό προσφέρει μια κατανοητή εισαγωγή σχετικά με το SEO και σας δίνει μερικές απλές στρατηγικές για να διορθώσετε την ψηφιακή σας παρουσία.

The Data Scientist's ToolboxJohns Hopkins University
Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, πώς να διαχειρίζεστε σύνολα δεδομένων και να επικοινωνείτε τα αποτελέσματα μέσω απεικονίσεων.

Introduction to HTML5University of Michigan
Σε αυτό το μάθημα η θεωρία εμπλέκεται με την πληροφορία και την εξάσκηση και δίνεται η ευκαιρία στους επιμορφούμενους να δημιουργήσουν την πρώτη τους ιστοσελίδα από την αρχή.

Accounting AnalyticsUniversity of Pennsylvania
Το μάθημα αυτό διδάσκει πώς να μεταφράζετε λογιστικά δεδομένα και δίνει έμφαση στο πώς με αυτά μπορείτε να μετατρέψετε τη διορατικότητα σε καταναλωτική συμπεριφορά, επιχειρηματική στρατηγική και διαχείριση ρίσκου.

Πηγή: Business Insider

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας